Koç hangi şirketlerin sahibi?

İçindekiler:

  1. Koç hangi şirketlerin sahibi?
  2. Koç Holding hangi sektörlerde iş yapar?
  3. KoçAilem indirimi yüzde kaç?
  4. Koçtaş'ta KoçAilem indirimi ne kadar?
  5. Arçelik KoçAilem indirimi ne kadar?

Koç hangi şirketlerin sahibi?

Koç aynı zamanda Ark İnşaat, Bilkom, Digital Panorama, Koç Bilgi ve Savunma Teknolojileri, Koç Sistem, Koçtaş, Koç Finansal Hizmetler, Otokar, Otokoç ve Setur gibi şirketlerin de Yönetim Kurulu Başkanı, URAK - Ulusal Rekabet Araştırmaları Derneği'nde Başkan, Endeavor Derneği'nde Yönetim Kurulu Üyesi, DEİK'de Yönetim ...

Koç Holding hangi sektörlerde iş yapar?

Dünyanın en büyük 500 şirketi arasında yer alan Koç Holding yurt içi ve yurt dışında birçok sektörün lideri. Enerji, finans, dayanıklı tüketim ve otomotiv başta olmak üzere pek çok farklı sektörde faaliyetlerini yoğunlaştıran Koç Topluluğu, her alanda hizmet ve servisleriyle fark yaratmak için çalışıyor.

KoçAilem indirimi yüzde kaç?

Koçlular ve aile büyüklerinin temel ev ihtiyaçları %30'a varan indirimle kapılarında, üstelik ilk alışverişe özel 20 TL ek indirim fırsatı da yanında!

Koçtaş'ta KoçAilem indirimi ne kadar?

Kampanya Detayları Koçtaş KoçAilem İndirimi ile Koçtaş online mağazasını hemen ziyaret edin. Yapacağınız alışverişlerden %10 indirim kazanın. Hem de 1 ay içinde 500 TL'ye kadar indirim kazanabilirsiniz. Ayrıca 250 TL ve üzeri harcamalarınızda ekstra 50 TL indirim imkanı sizlerle.

Arçelik KoçAilem indirimi ne kadar?

Arçelik'te %12 indirim!