Otokoç Genel Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Otokoç Genel Müdürü kim?
  2. Inan Ekici kim?
  3. Görgün Özdemir kimdir?
  4. Birmot Genel Müdürü kim?
  5. Avis kaç arabası var?
  6. Uğur Güven Otokoç kimdir?
  7. Otokoç ne iş yapar?
  8. Otokoç Otomotiv Ne iş yapar?
  9. Birmot hangi markalar?
  10. Birmot sahibi kimdir?
  11. Avis ne kadar depozito alıyor?
  12. Avis kaç ülkede vardır?
  13. Uğur Güven kimdir ne iş yapar?
  14. 4 nerenin telefonu?
  15. Fiat Egea Easy Stil paket nedir?

Otokoç Genel Müdürü kim?

A.Ş Genel Müdürü Görgün Özdemir görevini, Araç Kiralamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici'ye bırakacak. Genel Müdür Vekili unvanıyla görevini sürdürecek olan Ekici, 1 Temmuz 2019 itibarıyla Otokoç Otomotiv'in Genel Müdürü olacak.

Inan Ekici kim?

Yönetim Kurulu Başkanı, AVIS & BUDGET & ZIPCAR Türkiye İş yaşamına Londra Cyprus Credit Bank' ta başlayan İnan EKİCİ, 1995 yılında Türkiye' ye dönerek 2000 yılına kadar Ford Otomotiv San. ... / Türkiye'de Avis, Avis Filo, Budget ve Zipcar' dan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Görgün Özdemir kimdir?

Görgün Özdemir Kimdir? Koç Topluluğu'nda 30 yılı aşkın süredir görev yapmakta olan Görgün Özdemir, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde aynı fakültede yüksek lisansını tamamlamıştır.

Birmot Genel Müdürü kim?

Birleşik Motor Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Birmot) Genel Müdürü Ersin İkier, 1947 Ankara doğumlu. 1968'de Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi'nden mezun oldu.

Avis kaç arabası var?

Avis, Türkiye'deki 40. yılını kutluyor. 1974'te Koç Grubu bünyesinde 9 araçlık bir portföyle ülkemizdeki ilk araç kiralama hizmetini başlatan Avis Türkiye, bugün 3'ü yurtdışında olmak üzere toplam 84 ofisi ve 30 bin araçlık parkıyla hizmet sunuyor.

Uğur Güven Otokoç kimdir?

Uğur Güven, sektöründe Türkiye'nin en iyi otomotiv satıcılarından biri olarak gösteriliyor. ... Son 10 yıldır Türkiye'nin en büyük ve en köklü otomotiv bayisi ve Türkiye'nin en büyük 38'inci şirketi Otokoç'un operasyonel genel müdür yardımcısı.

Otokoç ne iş yapar?

Otomotivle ilgili tüm çözümleri tek çatı altında müşterileriyle buluşturan Otokoç Otomotiv, yeni ve ikinci el araç satışı, satış sonrası, toptan yedek parça ve aksesuar satışı, sigorta, finansman, araç koruma hizmetleri, günlük ve operasyonel araç kiralama hizmetleri sunmaktadır.

Otokoç Otomotiv Ne iş yapar?

Otomotivle ilgili tüm çözümleri tek çatı altında müşterileriyle buluşturan, Türkiye'nin lider otomotiv perakendecisi, araç kiralama ve araç paylaşımı şirketi Otokoç Otomotiv; otomotiv perakendeciliğinde Otokoç, Birmot, Otokoç Sigorta, Otokoç Parça, Otokoç İkinci El, Lastick; araç kiralamada Avis, Avis Filo, Budget, ...

Birmot hangi markalar?

Otomotivle ilgili tüm çözümleri tek çatı altında müşterileriyle buluşturan, Türkiye'nin lider otomotiv perakendecisi, araç kiralama ve araç paylaşımı şirketi Otokoç Otomotiv; otomotiv perakendeciliğinde Otokoç, Birmot, Otokoç Sigorta, Otokoç Parça, Otokoç İkinci El, Lastick; araç kiralamada Avis, Avis Filo, Budget, ...

Birmot sahibi kimdir?

KOÇ Holding'e bünyesinde geçen ay kuruluşu gerçekleşen Birleşik Motor Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Birmot) Genel Müdürü Ersin İkier, 11 Tofaş ana bayi şirketinin genel müdürlük koltuğuna tek başına oturmasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Avis ne kadar depozito alıyor?

Karavan depozito ücreti 2.500 TL'dir.

Avis kaç ülkede vardır?

1946 yılında ABD'de Detroit'te Warren Avis tarafından kurulmuş, 10 yıl içinde, 1200 araçlık bir filo oluşturmuş ve 3 kıtaya yayılmıştır. Bugün Avis, 160 ülkede 4200 ofisiyle, her yıl yaklaşık 20 milyon kişiye hizmet vermektedir.

Uğur Güven kimdir ne iş yapar?

Araştırmacı Ugur Guven/Meslekleri

4 nerenin telefonu?

4 nolu telefonu arayarak Otokoç İletişim Merkezimize ulaşabilirsiniz. Almak istediğiniz hizmet için “Hizmet Noktalarımız” linkini kullanabilir, ilgili temsilciliğimizin adres ve telefon bilgilerine doğrudan ulaşabilirsiniz.

Fiat Egea Easy Stil paket nedir?

Easy ve Easy Plus donanımlarda “Stil Paketi” zengin içeriğiyle sadece 3 bin TL farkla tercih edilebilecek. Stil paketinde krom ön ızgara, ön sis farları, 16″ alaşımlı jantlar, deri direksiyon ve vites topuzu, arka park sensörü ve hız sabitleyici var.