Sütaş kime satildi?

İçindekiler:

  1. Sütaş kime satildi?
  2. Sütaş Türk mü?
  3. Pınar Süt kaç fabrikası var?
  4. Serpil Veral kimdir?
  5. Bingöl Sütaş ne zaman açılacak?
  6. Sütaş ne zaman kuruldu?
  7. Bingöl Sütaş kaç dönüm?
  8. Sütaş ne kadar süt işliyor?

Sütaş kime satildi?

Yılmaz Holding A.Ş.

Sütaş Türk mü?

Sütaş 1975 yılında Bursa'nın Karacabey ilçesinin Uluabat köyünde kuruldu.

Pınar Süt kaç fabrikası var?

İzmir, Eskişehir ve Şanlıurfa fabrikaları ile Avrupa Birliği standartlarında üretim yapan Şirket, kaliteli ham madde tedariğine yönelik 123 çiftlik olmak üzere 374ayrı noktada, sözleşmeli olarak çalışmakta ve uzun soluklu, güçlü ilişkiler kurduğu 20.000'i aşkın üreticisini daima destekleyerek, Türkiye'de süt üretiminin ...

Serpil Veral kimdir?

Türkiye süt ve süt ürünleri sektörünün lider markası olan Sütaş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serpil Veral, Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Serpil Veral, 2010-2016 yılları arasında Sütaş Süt Ürünleri A.Ş.'nin Genel Müdürü olarak görev aldı. ...

Bingöl Sütaş ne zaman açılacak?

Türkiye'nin önde gelen süt ürünleri üreticisi Sütaş, Karacabey, Aksaray ve Tire'den sonra 4. entegre tesisi “Bingöl Entegre Tesisleri”ni Mayıs 2021'de açmayı hedefliyor.

Sütaş ne zaman kuruldu?

1975 Sütaş/Kuruluş

Bingöl Sütaş kaç dönüm?

Ve şimdi de Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da Bingöl'de. Toplam 1 milyar 115 milyon TL'ye mal olacak bu yatırımın ilk etabı dönüm büyüklüğünde bir arazide gerçekleştiriliyor. Arazinin yarısı tesisler için kullanılırken, diğer yarısı da yem bitkileri üretimi ve mera olarak değerlendirilecek.”

Sütaş ne kadar süt işliyor?

Kurulduğu tarihteki günlük süt işleme kapasitesi 5 ton olan Sütaş, bugün Karacabey tesislerinde 1.200 ton, Aksaray tesislerinde 1.500 ton, Tire tesislerinde 1000 ton süt işleme kapasitesine sahiptir.