Salih Uçan hangi takıma transfer oluyor?

İçindekiler:

  1. Salih Uçan hangi takıma transfer oluyor?
  2. Salih Uçan Beşiktaşlı mı?
  3. Salih Uçan kaç yaşında?
  4. Salih Uçan Fenerli mi?
  5. Salih Uçan sözleşmesi ne zaman bitiyor?
  6. Salih Uçan a ne oldu?
  7. Salih Uçan Beşiktaş'a imza attı mı?
  8. Salih Uçan hangi altyapıdan geldi?
  9. Salih Uçan kimdir nerelidir?
  10. Salih Uçan hangi takımın oyuncusu?
  11. Sergen kaça anlaştı?
  12. Salih Uçan hangi altyapıdan yetişti?
  13. Salih Uçan nereye gitti?
  14. Kenan Karaman ne kadar kazanıyor?

Salih Uçan hangi takıma transfer oluyor?

Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan Beşiktaş ile anlaştı. Siyah-Beyazlı kulüp 3 yıllık sözleşme imzalayacağı 27 yaşındaki futbolcuya yıllık 7.5 milyon TL ödeyecek.

Salih Uçan Beşiktaşlı mı?

Beşiktaş Kulübü, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı kadrosuna kattı.

Salih Uçan kaç yaşında?

27 yaşında () Salih Uçan/Yaş

Salih Uçan Fenerli mi?

Fenerbahçe'ye 2012 yaz transfer döneminde 17 yaşında Bucaspor'dan transfer edilen Salih Uçan 2014'te İtalya'nın Roma takımına 4 milyon 750 bin Euro'ya 2 yıllığına kiralanmıştı. Sarı lacivertli takımın formasını giydiği dönemde Salih Uçan 67 karşılaşmada 5 gol atmış, 9 asist yapmıştı.

Salih Uçan sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Sezonu çifte kupayla kapatan siyah-beyazlılar, Alanyaspor ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek 27 yaşındaki orta saha Salih Uçan'la prensipte anlaştı. Sesli dinlemek için tıklayınız. Şampiyon Beşiktaş, yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı.

Salih Uçan a ne oldu?

tarihinde Kasımpaşa maçının henüz birinci dakikasında yaşadığı sakatlık sonrası oyundan alınarak hastaneye kaldırılan Salih Uçan'ın elmacık kemiğinde kırık tespit edildi ve Ligin bitimine 3 maç kalırken sezonu kapamış oldu Alanyaspor'daki ikinci sezonunda 40 maçla kariyerinde en çok maç oynadığı sezonda, 7 ...

Salih Uçan Beşiktaş'a imza attı mı?

Beşiktaş, Salih Uçan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, son 2 sezonu Aytemiz Alanyaspor'da geçiren ve serbest oyuncu statüsünde bulunan Salih Uçan ile sözleşme imzalandığı belirtildi.

Salih Uçan hangi altyapıdan geldi?

Futbola Marmaris Belediyespor altyapısında başladı ve ardından 2008 senesinde Bucaspor altyapısına transfer oldu.

Salih Uçan kimdir nerelidir?

Salih Uçan, tarihinde Marmaris-Muğla'da dünyaya gelmiştir. 1.82 boyundaki futbolcu, orta saha mevkiinde görev yapmaktadır. Altyapı kariyerine 2004-2008 yılları arasında formasını giydiği Marmaris Belediyespor'da başlayan genç futbolcu, 2008-2010 yılları arasında Bucaspor'da altyapıya devam etmiştir.

Salih Uçan hangi takımın oyuncusu?

Beşiktaş#8 / Orta saha Türkiye Millî Futbol TakımıOrta saha Salih Uçan/Şu andaki takımları

Sergen kaça anlaştı?

Yıllık 22 milyon TL Sergen Yalçın'ı yeniden takımın başına getiren Beşiktaş, başarılı hoca ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yıllık 22 milyon TL kazanacak olan Sergen Yalçın, Süper kupa yeni sezon şampiyonluk ve kupa alınması halinde toplamda 36 milyon TL kazanmış olacak.

Salih Uçan hangi altyapıdan yetişti?

Futbola Marmaris Belediyespor altyapısında başladı ve ardından 2008 senesinde Bucaspor altyapısına transfer oldu.

Salih Uçan nereye gitti?

Alanyaspor. 2019-2020 sezonunda Empoli Serie A küme düşmesi sonucu serbest kalan Salih Uçan, Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor ile iki yıllık sözleşme imzaladı. ilk sezonunda 26 Süper Lig maçında forma giydi ve 1 gol ve 1 asistle oynadı.

Kenan Karaman ne kadar kazanıyor?

Sabah saatlerinde İstanbul'da sağlık kontrolünden geçen gurbetçi hücumcu, kulüp binasına geçtikten sonra imzayı attı. 3 senelik anlaşma yapan Kenan, senelik 900 bin Euro (9 milyon TL) net ücret kazanacak. Milli futbolcu resmi imzayı attı ve bugün ilk idmanına çıkacak.