WhatsApp hesap değiştirme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. WhatsApp hesap değiştirme nasıl yapılır?
  2. WhatsApp yeni numara ekleme nasıl yapılır?
  3. WhatsApp'a kendimi nasıl eklerim?
  4. WhatsApp başka bir telefona nasıl aktarılır?
  5. WhatsApp bilgileri başka telefona nasıl aktarılır?
  6. WhatsApp 2 telefonda kullanılabilir mi?

WhatsApp hesap değiştirme nasıl yapılır?

Ayarlar > Hesap > Numara Değiştir > İleri'ye gidin. Kullanmakta olduğunuz telefon numarasını uluslararası koduyla birlikte ilk kutucuğa yazın. Yeni telefon numaranızı uluslararası koduyla birlikte ikinci kutucuğa yazın. İleri'ye dokunun.

WhatsApp yeni numara ekleme nasıl yapılır?

WhatsApp aracılığıyla kişi ekleme
  1. Yeni sohbet > Seçenekler > Yeni kişi ekle'ye basın. JioPhone veya JioPhone 2'de kişiyi Telefon hafızasına veya SIM hafızasına kaydetmeyi seçmeniz gerekir.
  2. Kişinin adını ve telefon numarasını girin > KAYDET'e basın.
  3. Kişi otomatik olarak Kişiler listenizde görünür.

WhatsApp'a kendimi nasıl eklerim?

iMessage ve diğer uygulamaların aksine WhatsApp'ta kendi kendinize mesaj göndermeniz mümkün. Tek yapmanız gereken, içinde sizden başkasının olmadığı bir grup oluşturmak. Bunun için WhatsApp uygulamasını telefonunuzda açın ve Sohbetler sekmesinde sağ üstteki üç nokta simgesine dokunun.

WhatsApp başka bir telefona nasıl aktarılır?

Eski cihazınızda ki Ayarlar>Sohbetler>Sohbet Yedekleme seçeneğini seçerek devam edin. Eski cihazınızda bir SD kart kullanıyorsanız, SD kartınızı eski telefonunuzdan çıkartarak yeni telefonunuza yerleştirin. Dahili belleğe kaydedilen telefonlar için yeni cihazınızı USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayınız.

WhatsApp bilgileri başka telefona nasıl aktarılır?

WhatsApp Ayarları > Sohbetler > Sohbet Yedeği'ne giderek ve Şimdi Yedekle'yi seçerek sohbetlerinizin yedeğini her zaman manuel olarak oluşturabilirsiniz. Ayrıca, Otomatik Yedek'e gidip yedekleme sıklığını seçerek yedeklemelerin otomatik olarak oluşturulmasını ayarlayabilirsiniz.

WhatsApp 2 telefonda kullanılabilir mi?

WhatsApp'ın aynı anda iki telefonda çalışmasını sağlamak için çok basit bir geçici çözüm var. Çözüm WhatsApp Web ve WhatsApp uygulamasını her iki telefonda da kullanmanıza izin vermese de bir tarayıcı kullanarak aynı hesaba ayrı cihazlarda erişmenizi sağlıyor. ... Artık WhatsApp'ı her iki telefonda da kullanabilirsiniz.