Lazer sağlığa zararlı mı?

İçindekiler:

  1. Lazer sağlığa zararlı mı?
  2. Lazer epilasyon rahime zarar verir mi?
  3. Lazer epilasyon kızlık zarına zarar verir mi?
  4. Lazer epilasyon yaptırmak caiz midir?
  5. Egzama olan yere lazer yapılır mı?
  6. Buz lazeri kimler yaptıramaz?
  7. Lazer epilasyon ne kadar fiyat?

Lazer sağlığa zararlı mı?

Lazer epilasyonun yararları ve zararları açısından değişik yorumlar yapılsa da aslında lazer epilasyon profesyonel estetik uzmanlarca yapıldığı takdirde sağlığa bir zararı yoktur.

Lazer epilasyon rahime zarar verir mi?

Lazer epilasyon yumurtalıklara zarar vermez. Lazer epilasyon için kullandığımız cihazların ürettiği ışık enerjisi zararlı radyasyon üretmez. Lazer epilasyon kısırlık yapmaz, yumurtalıklara kadar lazer enerjisi ulaşmaz. Koltuk alrı lazer epilasyon lenf bezlerine ulaşmaz, zarar vermez, kanser yapmaz.

Lazer epilasyon kızlık zarına zarar verir mi?

Epilasyon kızlık zarına hasar verecek kadar şiddetli bir yöntem değildir. Epilasyonda kullanılan ışıkların kızlık zarına ulaşması da mümkün değildir. Zaten epilasyonun uygulandığı bölge zaten kızlık zarının olduğu alan değildir.

Lazer epilasyon yaptırmak caiz midir?

Caizdir. Vücutta alınması gereken tüylere yönelik bir şey ise caiz olur. Burada kişiye başkası yapıyorsa yaptıran kişinin mahrem yerleriyle mi ilgili başka yerlerle mi ilgili ona göre değişir. Mahrem yerlere başkasının lazer epilasyon yapılıyorsa bu haramdır.

Egzama olan yere lazer yapılır mı?

Yani ciltte akut bir iltihabi durum, mikrobik bir durum, uçuk, siğil, akıntılı ve sızıntılı bir egzama gibi bazı rahatsızlıklar varsa bu tarz ciltlere lazer epilasyon uygulanmaz.

Buz lazeri kimler yaptıramaz?

Buz epilasyon, 16 yaşından büyük olan ve kıl gelişimi tamamlanmış, buz epilasyona engel teşkil edebilecek herhangi bir hastalığı olmayan herkese uygulanabilir.

Lazer epilasyon ne kadar fiyat?

Kadın ve erkeklerde lazer epilasyon fiyatları arasında çok az bir miktar fark vardır. Buz Lazer Epilasyon Fiyatları bölgeye göre ve tüm vücut fiyatına göre değişir. Bölge olarak Buz Lazer Epilasyon Fiyatları 300 TL'den başlar, 800 TL'ye kadar çıkar. Tüm vücut ise 1.000 TL'den başlar ve 3.500 TL'ye kadar çıkar.