Vartolu Sadettin dizide kimdir?

İçindekiler:

  1. Vartolu Sadettin dizide kimdir?
  2. Erkan Kolçak kimdir?
  3. Çukur daki Salih kimdir?
  4. Erkan Kolçak kaç yaşında?
  5. Bülent Şakrak Erkan Kolçak Köstendil akraba mı?

Vartolu Sadettin dizide kimdir?

1983 yılında Bursa'da doğan Erkan Kolçak Köstendil, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 2008 yılında “Güz Sancısı” filmi ile sinemaya adım atan Köstendil, Sakarya Fırat, Merhamet ve Ulan İstanbul dizilerinde rol aldı.

Erkan Kolçak kimdir?

Erkan Kolçak Köstendil (d. , Bursa), Türk oyuncu, yönetmen, yazar ve şarkıcıdır. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol alan sanatçı, Ulan İstanbul dizisindeki rolü ile Türkiye'de geniş kitlelerce tanındı. Çektiği kısa filmler ile çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül almıştır.

Çukur daki Salih kimdir?

Çukur dizisinde Vartolu Saadettin / Salih Koçovalı rolünü kim canlandırıyor? Erkan Kolçak Köstendil'in Çukur dizisinde oynadığı Vartolu Saadettin / Salih Koçovalı karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Erkan Kolçak kaç yaşında?

38 yaşında () Erkan Kolçak Köstendil/Yaş

Bülent Şakrak Erkan Kolçak Köstendil akraba mı?

Bülent Şakrak (43), kendisi gibi oyuncu olan yeğeni Erkan Kolçak Köstendil (37) ile yazdan kalma bir fotoğraflarını paylaştı. Bülent Şakrak, Instagram paylaşımına, "Yeğenim Erkan", "Oğlum Ali" ve "Yeğenim Marsel" etiketleri ile birlikte "Özlemenin naif hüznü ile alın size tbt" mesajını yazdı.