Internetten alkol alınır mı?

İçindekiler:

  1. Internetten alkol alınır mı?
  2. Getirde alkol var mı?
  3. Internetten alkol siparişi yasak mı?
  4. Internetten viski satışı yasak mı?
  5. Internetten etil alkol almak yasak mı?
  6. Sokağa çıkma yasağında alkol satışı olacak mı?
  7. Internetten sigara almak yasak mı?
  8. Migros'ta alkol satışı serbest mi?
  9. Tam kapanmada alkol satışı yasak mı?
  10. Migros alkol satışı yasak mı?
  11. Içki yasağı ne zaman?

Internetten alkol alınır mı?

İNTERNETTEN ALKOL, SİGARA SATIŞI YASAKTIR! İnternet üzerinden sigara ve alkol satışı 2009 yılında çıkarılan kanunla yasaklanmıştır. Yasağı delip, internet üzerinden içki ve ütün ürünleri satanlara 3 yıla kadar hapis, 10 bin güne kadar idari para cezası verilebiliyor.

Getirde alkol var mı?

Getir Tekel Kapınızda 1500'den fazla ürünle, dakikalar içinde, İstanbul'da Hizmetinizde. Alkollü ve alkolsüz, tüm içecek çeşitleri & Şarküteri.

Internetten alkol siparişi yasak mı?

Etil alkolün internetten satışı, tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle yasaklandı. ... Bakanlık, etil alkol, metanol ve alkollü içkiler piyasasının güvenliğinin tesisi için izin, izleme ve takip tedbirleri alacak ya da aldıracak. Öte yandan etil alkol ve metanolün internetten satışı yapılamayacak.

Internetten viski satışı yasak mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı, etil alkol ve metanolün internetten satışını yasakladı. ... Resmi Gazete'de yayımlanan 'Etil Alkol Ve Metanolün Üretimi İle İç ve Dış Ticaretine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' ile evsel etil alkol satışına yasak getirildi.

Internetten etil alkol almak yasak mı?

'de Resmi Gazete'de yayımlanan “Etil ve Metanolün Üretimi İle İç ve Dış Ticaretine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikle”, evsel kullanım amaçlı etil alkolün satışı yasaklanmıştı. Ayrıca etil alkol ve metanolün internetten satışı da yasak kapsamına alınmıştı.

Sokağa çıkma yasağında alkol satışı olacak mı?

İçişleri Bakanlığı'nın söz konusu kararına göre hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri içinde açık tutulan bakkal, kuru yemişçi ve marketlerde alkol satışı yapılmıyordu. Tam kapanma sürecinde de alkol satışı yasak olacak.

Internetten sigara almak yasak mı?

Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkiler Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK), İnternet üzerinden veya telefonla, tütün mamulleri ve alkollü içki satışı, 'dan itibaren yasakladı.

Migros'ta alkol satışı serbest mi?

Buna göre vatandaşlar market ihtiyaçlarını karşılamak üzere marketlere gidebilecekler ancak burada marketler tarafından alkol satışı yapılamayacak. Yani Migros'ta da alkol satışı yok.

Tam kapanmada alkol satışı yasak mı?

İçişleri Bakanlığı'nın söz konusu kararına göre hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri içinde açık tutulan bakkal, kuru yemişçi ve marketlerde alkol satışı yapılmıyordu. Tam kapanma sürecinde de alkol satışı yasak olacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yasakla ilgili şunları söyledi: "Genelge çok açık.

Migros alkol satışı yasak mı?

İçişleri Bakanlığı'nın hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin genelgesinde, saat 10.00-17.00 saatleri arasında market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilerin faaliyet gösterebilecekken, bu süreçte alkol satışı yapılamayacak.

Içki yasağı ne zaman?

İÇKİ YASAĞI NE ZAMAN BİTİYOR? 29 Nisan saat 19.00'da tam kapanma sürecinin başlamasıyla birlikte alkol yasağı da başlamış oldu. Alkol satış yasağı 17 Mayıs Pazartesi günü sona erecek.