Yüzümde küçük sivilceler var ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Yüzümde küçük sivilceler var ne yapmalıyım?
  2. Cilt çukurları nasıl geçer?
  3. Yüzdeki çöküntü nasıl geçer?
  4. Tuzlu su Isilige iyi gelir mi?

Yüzümde küçük sivilceler var ne yapmalıyım?

İşte alındaki küçük sivilceleri yok edici maske tarifi… Aspirin, iltihap giderici ve sivilce önleyici bir ilaçtır. Bir kasenin içinde aspirinin yaklaşık 3 katı ölçüde suyu karıştırın. Karışım macun kıvamına geldiğinde alnınızdaki sivilcelerin üzerine sürün. 30 dakika sonra ıslak bir peçete veya pamukla maskeyi silin.

Cilt çukurları nasıl geçer?

Ciltteki çukurların derinliğine bakarak cildi soyan ya da soymayan iki farklı tedavi yönteminden biri yapılıyor. Lazer ile çukurlar doldurulabilir ya da cildin üst tabakasını yakılarak soyulması, alttan yeni derinin gelmesi beklenir. İyileşme süresi ve maliyeti fazla olsa da en etkili yöntemlerden biri.

Yüzdeki çöküntü nasıl geçer?

Yüzdeki çöküklüğü gidermekte en etkili yöntem hyalüronik asit dolgu maddeleridir. Hyalüronik asit doğal olarak ciltte ve eklemlerde de bulunan bir maddedir. Bu maddenin en önemli özelliği moleküler ağırlığının binlerce katı su molekülünü kendine bağlamasıdır. Bu etki sayesinde enjekte edildiği bölgeye hacim verir.

Tuzlu su Isilige iyi gelir mi?

Tuzlu su pişik ve isiliği önlüyor. Sıcak ve nemli vücutta isilik ve pişiğin panzehiri tuzlu su. Denize girerek vücudun deniz suyuyla temas etmesi. Aileler çocuklarının vücudunda isiliği ve pişiği yok etmek için deniz suyuyla buluştursun.