Oje nasıl yapabiliriz?

İçindekiler:

  1. Oje nasıl yapabiliriz?
  2. Normal ojeyi nasıl Matlaştırılır?
  3. Soyulan oje nasıl yapılır?
  4. Matlaştırıcı oje nasıl kullanılır?
  5. Kurumuş Ojelere ne yapılır?
  6. Tırnağa oje yerine ne kullanılır?
  7. Kalyon oje matlaştırıcı ne işe yarar?
  8. Oje nasıl katılaşır?

Oje nasıl yapabiliriz?

Evde oje yapımı Oje boncuklarını boş oje şişesine atın ve huniyi şişeye geçirin. Renklerinizi bir palete dökün ve dondurma çubuğuyla paletten alarak huni yardımıyla oje şişesine ekleyin. İsterseniz tek renge, isterseniz birkaç renge birden batırabilirsin. Hafifçe huniye dokunun ve renklerin akmasını sağlayın.

Normal ojeyi nasıl Matlaştırılır?

OJE ŞİŞESİNİ KULLANMAK İSTEYENLER İÇİN... Malzemeler; - Mısır Nişastası - Matlaştırılacak Oje - Kürdan Yapılışı; Bir kaşık mısır nişastasını matlaştırmak istediğiniz ojenin içine ekleyin iyice çalkalayın. Artık oje matlaşmış olacaktır.

Soyulan oje nasıl yapılır?

Soyulabilen oje yapımı için ihtiyacınız olan malzemeler bir adet boş oje şişesi, su ve beyaz okul tutkalı. Başlamadan önce biten oje şişenizi aseton ile iyice temizlemeniz gerekir. Şişenin içine yarısına kadar beyaz okul tutkalı ve iki çay kaşığı kadar su ekleyip karıştırdığınızda soyulabilen oje bazınız hazır olacak.

Matlaştırıcı oje nasıl kullanılır?

- Ojenin mat görünmesine yardımcı olan ciladır. - Sevdiğiniz ojelerinizi ister parlak, istersenizde mat kullanma imkanı sunar. Kullanım Şekli: Ojenizi sürüp bir kaç dakika bekleyiniz. Sonrasında ojenizin üzerine uygulayınız.

Kurumuş Ojelere ne yapılır?

Öncelikle kurumuş ojeyi sıcak su dolu bir kabın içine kapağı kapalı olarak konur ve beş dakika kadar bekletilir. Ardından sıcak suyun içinden çıkarılan ojenin içine üç, dört damla aseton damlatılır ve bir süre çalkalanır. Daha sonra homojenliğini korusun diye oje yatık olarak bir gün bekletilir.

Tırnağa oje yerine ne kullanılır?

Bir kabın ya da tabağın içine tırnaklarınızı kaplayacak kadar kolonya dökün. Tırnaklarınızı kolonya içinde 5 dakika bekletin ve yine kolonyalı pamuk yardımıyla ojelerinizi silin. Kolonyanın içindeki alkol ojelerinizin silinmesine yardımcı olacaktır.

Kalyon oje matlaştırıcı ne işe yarar?

Kalyon Oje Matlaştırıcı Özellikleri - Ojenin mat görünmesine yardımcı olan ciladır. - Sevdiğiniz ojelerinizi ister parlak, istersenizde mat kullanma imkanı sunar. Kullanım Şekli: Ojenizi sürüp bir kaç dakika bekleyiniz. Sonrasında ojenizin üzerine uygulayınız.

Oje nasıl katılaşır?

Yapmanız gereken tek şey yapısı bozulan ojenizin içerisine birkaç damla inceltici dökmek ve ardından kapağını kapatığ sallamak. İyice birbirine karıştıktan sonra ojenizin yeniden eski haline döndüğünü fark edeceksiniz. Kuruyan ojenizin şişesini sıcak su dolu bir kabın içine koyun.