Yasak saatlerinde metro çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Yasak saatlerinde metro çalışıyor mu?
  2. Metrolar hafta sonu kaça kadar açık?
  3. Cumartesi Pazar metrobüs çalışıyor mu?
  4. Cumartesi Pazar metrolar çalışıyor mu?
  5. Cumartesi Pazar şehirler arası otobüsler çalışıyor mu?
  6. Haftasonu metrolar kapalı mı?
  7. Hafta sonu yasağında dolmuşlar çalışıyor mu?
  8. İETT hafta sonu çalışacak mı?
  9. Hafta sonu yasağında şehirler arası otobüsler çalışıyor mu?
  10. Cumartesi metrolar açık mı?

Yasak saatlerinde metro çalışıyor mu?

Pazartesi günü itibarıyla, devam etmekte olan hafta içi kısıtlamalarda, akşam saat 21.00'den sonra Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) ve Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA) çalışmayacaktır. Metro ve ANKARAY tarifeli seferleri de hafta içi saat 21.00'de sona erecektir.

Metrolar hafta sonu kaça kadar açık?

Hafta Sonu Tarifesi: Aşağıda listelenen hatlarımız 06.00-00.00 saatleri arasında 15 dakika sefer sıklığı ile hizmet verecektir.

Cumartesi Pazar metrobüs çalışıyor mu?

Diğer ulaşım araçları ise 15 dakika aralıklarla sefere çıkacak. Koronavirüs pandemisi nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanacak olan cumartesi ve pazar günleri de İstanbul'da otobüs ve metrobüs seferleri yapılacak. ... Bu çerçevede İETT, toplu ulaşımın hafta sonu da süreceğini bildirdi.

Cumartesi Pazar metrolar çalışıyor mu?

* Cumartesi ve Pazar günü geçerli olmak üzere; aşağıda listelenen hatlarımız 06.00-24.00 saatleri arasında 15 dakika sefer sıklığı ile hizmet verecektir. Pazartesi günleri itibari ile daha önce yayınlandığı şekilde kısıtlama kurallarına uygun olarak hafta içi işletmesi yapılacaktır.”

Cumartesi Pazar şehirler arası otobüsler çalışıyor mu?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir. Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü yapılamayacak.

Haftasonu metrolar kapalı mı?

Cumartesi ve Pazar günü geçerli olmak üzere; Pazartesi günleri itibari ile daha önce yayınlandığı şekilde kısıtlama kurallarına uygun olarak hafta içi işletmesi yapılacaktır.

Hafta sonu yasağında dolmuşlar çalışıyor mu?

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar günü otobüsler ve diğer araçlarla ulaşım hizmetleri verilmeye devam edilecek. ... Pazar günü otobüsler, metrobüs, metro, dolmuş, taksi gibi araçlar sokağa çıkma yasağında da faliyette olacak.

İETT hafta sonu çalışacak mı?

HAFTA SONU İETT ÇALIŞIYOR MU? İçişleri Bakanlığı yetkililerinin yayımladığı genelgeye göre, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından, üretimin aksamaması adına bazı çalışanlar muaf tutulacak. Bu kişilerin ulaşımını sağlamak adına İETT de faaliyetlerine devam edecek.

Hafta sonu yasağında şehirler arası otobüsler çalışıyor mu?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir.

Cumartesi metrolar açık mı?

* Cumartesi ve Pazar günü geçerli olmak üzere; aşağıda listelenen hatlarımız 06.00-24.00 saatleri arasında 15 dakika sefer sıklığı ile hizmet verecektir. Pazartesi günleri itibari ile daha önce yayınlandığı şekilde kısıtlama kurallarına uygun olarak hafta içi işletmesi yapılacaktır.”