Limon maskesi evde nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Limon maskesi evde nasıl yapılır?
  2. Yoğurt ve limon maskesi nasıl yapılır?
  3. Limon şeker maskesi ne işe yarar?
  4. Yoğurt ve limon Maskesi neye iyi gelir?
  5. Bal maskesi haftada kaç kez yapılır?

Limon maskesi evde nasıl yapılır?

½ limon suyunu temiz bir kabın içerisine koyun. 2 tatlı kaşığı balı içine ilave edin. Temiz cildinize bu maskeyi uygulayın. Ortalama 20 dakika kadar cildinizde bekletin. Ardından soğuk su ile cildinizi temizleyin.

Yoğurt ve limon maskesi nasıl yapılır?

Cilt lekelerini yok eden maske hazırlamak için; 1 tatlı kaşığı yoğurt, 3 damla limon suyu, 1 çay kaşığı karbonat ve 1 çay kaşığı sızma zeytinyağını karıştırın. Bu karışımı göz ve dudak bölgeniz hariç tüm yüzünüze sürün. Kuruduktan sonra yüzünüzü yıkayın haftada birkaç kez buna devam edin.

Limon şeker maskesi ne işe yarar?

Hem de kozmetik ürünlerine ödediğiniz onca paraaı gerek kalmayacak. Limon şeker ile birlikte peeling yapıldığında ve daha sonrasında 15 dk beklettiğinizde cildinizdeki lekeleri, sivilce lekelerini, fazla yağ, siyah nokta . gibi.. cildinizdeki tüm sorunu yok edecektir.

Yoğurt ve limon Maskesi neye iyi gelir?

Yoğurt ciltteki gözenekleri küçültür ve cildi sıkılaştırır. Limon ise yüzdeki sivilce, tahriş, kızarıklık ve iltihap gibi sorunların giderilmesine yardımcı olur.

Bal maskesi haftada kaç kez yapılır?

10-15 dakika kadar karışımı yüzünüzde beklettikten sonra ılık suyla iyice temizleyin ve durulayın. Bu maskeyi haftada 1-2 kez uygulayabilirsiniz. Düzenli kullandığınız takdirde 1 ay içinde cildinizin daha genç bir görünüme kavuştuğunu fark edeceksiniz.