Kayseri yangin sondu mu?

İçindekiler:

  1. Kayseri yangin sondu mu?
  2. Kayseride nerede yangın çıktı?
  3. Kayseride hangi orman yaniyor?
  4. Kayseri Yahyalı yangını söndü mü?
  5. Hatay orman yangını kim yakti?
  6. Manavgat'ta Yangın nerede?
  7. Osmaniyede yangin nerede?
  8. Osmaniye'de nerelerde yangın çıktı?
  9. Kayseri'nin hangi ilçesi yanıyor?
  10. Hatay i kim yakti?
  11. Hatay yangını söndürüldü mü?
  12. Antalya Manavgat yangını söndürüldü mü?
  13. Osmaniyede yangın Sonduruldu mu?
  14. Osmaniyede yangın söndürüldü mü?
  15. Osmaniye'de kaç yerde yangın çıktı?

Kayseri yangin sondu mu?

Yangın, havadan ve karadan yapılan müdahale ile yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından söndürüldü. İtfaiye ekipleri yanan ormanda soğutma çalışması başlattı. Yangında 3 hektar ormanlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Jandarma, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Kayseride nerede yangın çıktı?

Kayseri'nin Yahyalı ilçesindeki Aladağlar Milli Parkı'nda çıkan yangı kontrol altına alındı. Milli parkın ziyaretçi tanıtım merkezi girişinde önceki gün başlayan yangında, Ulupınar bölgesinden sonra Kapuzbaşı Mahallesi'ndeki alevler de kontrol altına alındı.

Kayseride hangi orman yaniyor?

Kayseri'nin Yahyalı ilçesindeki Aladağlar Milli Parkı bölgesinde, çarşamba günü çıkan orman yangını, ekiplerin mücadelesi sonucu bugün öğle saatlerinde kontrol altına alındı. Kapuzbaşı ve Ulupınar mahalleleri arasındaki Aladağlar Milli Parkı'nda, çarşamba günü saat 11.00 sıralarında yangın başladı.

Kayseri Yahyalı yangını söndü mü?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kayseri'nin Yahyalı ilçesindeki ve Kahramanmaraş'taki orman yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı. ... Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

Hatay orman yangını kim yakti?

Hatay'daki yangını terör örgütü PKK'nın "Ateşin Çocukları İnsiyatifi" adlı grup üstlendi.

Manavgat'ta Yangın nerede?

Manavgat ilçesi Sarılar Mahallesi'nde çıkan orman yangınına Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve Manavgat Belediyesi arazözleriyle karadan, 1 uçak ve 3 helikopterle havadan müdahale edildi.

Osmaniyede yangin nerede?

Osmaniye'de 3 gün önce çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor. Merkeze bağlı Kazmaca köyü Tülüce mevkiinde 28 Temmuz'da çıkan ve rüzgarın da etkisiyle Kadirli ilçesi Karatepe köyü Kilimli Mahallesi'ne kadar yayılan orman yangınına müdahale edildi.

Osmaniye'de nerelerde yangın çıktı?

Osmaniye'de 3 gün önce çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor. Merkeze bağlı Kazmaca köyü Tülüce mevkiinde 28 Temmuz'da çıkan ve rüzgarın da etkisiyle Kadirli ilçesi Karatepe köyü Kilimli Mahallesi'ne kadar yayılan orman yangınına müdahale edildi.

Kayseri'nin hangi ilçesi yanıyor?

Kayseri'nin Talas ilçesinde yan yana bulunan 3 dükkan ile sokak üzerinde bulunan bir minibüs çıkan yangında alevlere teslim oldu. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Hatay i kim yakti?

Köşeye sıkışan ve bitme noktasına gelen PKK, Hatay'da ormanları yaktı. Belen ilçesinde çıkan ve 3 ilçeye yayılarak yerleşim yerlerine ulaşan yangını, PKK'nın uzantılarından Ateşin Çocukları İnsiyatifi üstlendi. Yerleşim yerlerini hedef alan sabotajlarda vatandaşlar dehşeti yaşadı.

Hatay yangını söndürüldü mü?

Bölgeye sevk edilen Orman İşletme Şefliği ve itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale ederken, olası bir tehlikeye karşı çevredeki vatandaşlar evlerini boşalttı. Yangın, ekiplerin müdahalesi ile evlere sıçramadan söndürüldü.

Antalya Manavgat yangını söndürüldü mü?

SON DAKİKA HABERİ: Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da Manavgat ve Gündoğmuş yangınların 218. saatte kontrol altına alındığını, İbradı ilçesi hariç kentteki orman yangınlarının söndürüldüğünü açıkladı.

Osmaniyede yangın Sonduruldu mu?

İhbar üzerine bölgeye söndürme helikopterleri ile çok sayıda arazöz sevk edildi. Ekiplerin 3 saatlik çalışması sonucu yangın söndürüldü.

Osmaniyede yangın söndürüldü mü?

Ekiplerin havadan ve karadan yaptığı müdahale ile yangın kontrol altına alındı. ... Ekiplerin 3 saatlik çalışması sonucu yangın söndürüldü.

Osmaniye'de kaç yerde yangın çıktı?

4 köy tedbir amaçlı boşaltıldı. Tüm hemşehrilerimiz görevlilerimizin yönlendirmelerine tam uymalı. Tüm canlarımızı korumalıyız." #Manavgat'taki yangını söndürme çalışmaları sürerken, #Adana ve #Osmaniye'de maalesef 23 ayrı noktada orman yangını çıktı.