BiP Android APK nedir?

İçindekiler:

  1. BiP Android APK nedir?
  2. BiP hangi Android destekliyor?
  3. BiP messaging Voice and Video Calling nedir?
  4. BiP telefona nasıl indirilir?
  5. BiP ekip aboneliği nedir?
  6. BiP hangi sürümleri destekliyor?
  7. BİP için internet gerekli mi?
  8. BİP ile görüntülü konuşma nasıl yapılır?
  9. BiP her telefona yüklenir mi?
  10. BiP ekip aboneliği nasıl yapılır?
  11. BİP te çevrimiçi olduğunu nasıl anlarız?
  12. BiP hangi operatör kullanılıyor?
  13. BiP sürpriz nokta hangi sürüm?
  14. BİP her operatöre ücretsiz mi?
  15. BİP te görüntülü konuşma var mı?

BiP Android APK nedir?

BiP, tüm arkadaşlarınızla iletişim kurmak ve aynı zamanda video oyunları oynamak için kullanabileceğiniz bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Birçoğu ekrana dokunmatik ekranlara uyarlanmış eski Flash oyunlar olan sayısız klasik oyun mevcuttur. BiP ile metin mesajları, fotoğraflar, videolar ve konumlar gönderebilirsiniz.

BiP hangi Android destekliyor?

BiP; Turkcell tarafından geliştirilmiştir. BİP uygulaması iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, tüm operatör abonelerinin kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır. BiP; App Store, Google Play, ve Huawei AppGallery üzerinden ücretsiz indirilebilmektedir.

BiP messaging Voice and Video Calling nedir?

Yeniliklerin öncüsü BiP'ten bir ilk daha! 15 kişiye kadar HD kalitede yapılabilen Sesli ve Görüntülü Görüşme özelliği sayesinde, tüm sevdikleriniz, aileniz ve arkadaşlarınız ile görüşerek onlara ulaşabilirsiniz!

BiP telefona nasıl indirilir?

Bip uygulaması cihazlara uygulama mağazalarından indirilebiliyor. Telefon sahipleri, android ve iOS mağazalarına girerek Bip uygulamasına kolayca ulaşabilir. Uygulama indir seçeneği kullanılarak telefonlara anlık olarak indirilir ve ücretsiz kullanılmaya başlanabilir.

BiP ekip aboneliği nedir?

Ekipler arası iletişimi kolay ve sürekli olarak yapılmasını sağlamak için geliştirilmiş takım içi iletişim uygulamasıdır.

BiP hangi sürümleri destekliyor?

UYARI: BİP Messenger Uygulaması, Android 5 ve üstü sürümleri destekliyor.

BİP için internet gerekli mi?

Yapılan anlaşmayla birlikte BİP uygulaması için Turkcell ve Türk Telekom'da mobil internet kotası kullanılmayacak.

BİP ile görüntülü konuşma nasıl yapılır?

BiP'ten birini aramak istediğinizde, aramak istediğiniz kişi ile olan sohbet penceresine girerek sağ üstte yer alan Arama ikonuna dokunarak ya da ana menüde yer alan Aramalar seçeneği üzerinden sağ üstteki Arama ikonuna tıklayarak aramak istediğiniz kişiyi belirleyip görüntülü aramayı seçerek görüntülü arama ...

BiP her telefona yüklenir mi?

BiP; Turkcell tarafından iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, tüm operatör abonelerinin kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır. BiP; App Store, Google Play, ve Huawei AppGallery üzerinden ücretsiz indirilebilmektedir.

BiP ekip aboneliği nasıl yapılır?

Öncelikle Android cihazınızdan Google Play üzerinden uygulamamızı indirmeniz gerekmektedir. Sonrasında, Bip Ekip paketini satın alıp aktif hale getirerek kullanıma başlayabilirsiniz.

BİP te çevrimiçi olduğunu nasıl anlarız?

Bu adımları yapan bir kişinin çevrimiçi olup olmadığını anlayamazsınız....Bip'te Çevrimiçi Olduğunu Nasıl Anlarız
  1. İlk olarak 'ayarlar' kısmına tıklamanız gerekiyor.
  2. Daha sonra 'sohbet ayarları' kısmına gelmelisiniz.
  3. Son olarak 'son görülme bilgisi' özelliğinin kapalı olduğuna emin olmalısınız.

BiP hangi operatör kullanılıyor?

BİP bedava interneti sadece Turkcell hat kullanan kişilere verilmektedir. Vodafone ve Türk Telekom kullananlar bip servisini kullanmalarına karşın bedava internet, konuşma yada sms kazanamazlar. Bip sadece turkcellilere özel bir hizmet değildir.

BiP sürpriz nokta hangi sürüm?

Aboneler bu kanalı takip ederek kampanyaya katılım sağlayabileceklerdir. Kanal takibi başlatıldıktan sonra gelecek kampanya mesajı üzerinden hediye toplamaya başlanılabilir. Sürpriz Nokta Kampanyası'ndan faydalanmak için BiP'in 3.59 ve üzeri bir sürümde olması gerekmektedir.

BİP her operatöre ücretsiz mi?

BİP, Turkcell tarafından geliştirilmiş bir mesajlaşma uygulamasıdır. iOS, Android kullanıcıları için geliştirilen BİP uygulaması, tüm operatörler tarafından kullanılabiliyor. ... BİP, App Store, Play Store ve AppGallery'de diğer mesajlaşma uygulamaları gibi ücretsiz olarak indirilebiliyor.

BİP te görüntülü konuşma var mı?

BiP'ten BiP'i olan kişiler ile birebir ve 15 kişiye kadar HD kalitede sesli ve görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Turkcell'li olan BiPli kullanıcılar, aradıkları kişide BiP olsun ya da olmasın fark etmeksizin arama seçeneğinde çıkan telefon numarasına dokunarak şebeke üzerinden de arayabilirsiniz.