Oje sürerken tırnağın kenarina sürülen şey nedir?

İçindekiler:

  1. Oje sürerken tırnağın kenarina sürülen şey nedir?
  2. Oje sürerken taşmaması için ne yapmalıyız?
  3. Kaç kat oje?
  4. Base Coat ne demek?
  5. Oje Koruyucu ne işe yarar?
  6. Katılaşan oje nasıl düzeltilir?

Oje sürerken tırnağın kenarina sürülen şey nedir?

Kavlayan oje olarak da bilinen Liquid Palisade, tırnaklarınıza ojeyi sürmeden önce kullanmanız gerekiyor. ... Ojeyi sürerken taşması muhtemel, tırnak çevresindeki bölgelere ince bir şerit halinde sürün. Kurumasının ardından, tırnaklarınıza ojenizi sürün ve Liquid Palisade'i cımbız yardımıyla kolayca kavlatın.

Oje sürerken taşmaması için ne yapmalıyız?

Taşmalar için vazelin kullanın Bunun yerine tırnak kenarlarınıza vazelin sürün. Böylece taşan ojeler rahatça silinecektir. Ayrıca taşan ojeleri parmağınızla değil asetona daldırdığınız bir kulak temizleme çubuğu kullanarak temizleyin. Böylece taşan ojeler diğer tırnaklarınızı da bozmamış olur.

Kaç kat oje?

Oje sürmeye tırnağın tam ortasından başlanmalıdır ve üç seferde oje sürme işlemi tamamlanmalıdır. Birinci kat tüm tırnaklara uygulandıktan iki dakika sonra ikinci kat sürülmeye başlanmalıdır. Her bir tırnak üç adımda bitirilmelidir.

Base Coat ne demek?

Basecoat Nedir? Oje ve Tırnak Koruyucu Alt tabaka olarak geçiyor. veren bir oje. Ojenin Dayanıklığının arttırıyor Oje Sürmeden önce uyguladığınız için oje sürerken size güzel ve kaygan bir zemin oluşturuyor.

Oje Koruyucu ne işe yarar?

Ojenin rengini yenileyerek, tırnakta daha uzun süre kalmasını sağlar.

Katılaşan oje nasıl düzeltilir?

Kuruyan ojenizin şişesini sıcak su dolu bir kabın içine koyun. Şişenin ağzının sıkıca kapalı olduğundan da emin olun. Şişeyi yaklaşık 3 dakika suda bekletin ve daha sonra biraz sallayın. Bu yöntem ile eğer ojeniz kapağı zor açılıyorsa kapağın gevşemesine de yardımcı olacaktır.