Büyükada Nakibey plajı açık mı?

İçindekiler:

  1. Büyükada Nakibey plajı açık mı?
  2. Büyükada Hangi plaj?
  3. Büyükada'da ücretsiz plaj var mı?
  4. Büyükada'da Deniz var mı?
  5. Büyükada'da deniz var mı?
  6. Büyükada Prenses Koyu plajı nasıl gidilir?
  7. Büyükada plajlarına nasıl gidilir?
  8. Büyükada Plaj fiyatları ne kadar?
  9. Yörükali Plajı giriş ücreti ne kadar?
  10. Prenses Koyu na nasıl gidilir?
  11. Büyükada ne kadardır?

Büyükada Nakibey plajı açık mı?

*08.00-23.00 arasında hizmet veren Nakibey Plajı, çeşitli lezzetli yiyecekleri tatilcilerine sunmakta. Cankurtaran güvenliği ile deniz keyfi yapmak isteyenlerin tek adresi Nakibey Plajı Büyükada.

Büyükada Hangi plaj?

Her mevsim şehirden kaçış için en popüler destinasyonlardan biri olan Büyükada yaz aylarında da plajları ile İstanbullulara hizmet veriyor. Yörükali Plajı, Nakibey Plajı, Prenses Koyu Plajı ve Blue Beach Club Büyükada'daki en çok sevilen plajlar.

Büyükada'da ücretsiz plaj var mı?

Büyükada plajı olan Naki Bey'in denizi sığdır ve boy seviyesine kadar kumludur. Ayrıca adaya geldikten sonra iskeleden Nakibey teknesi ile ücretsiz olarak plaja gitmeniz sağlanmaktadır. Naki Bey Plajı'nın aile plajı olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Büyükada'da Deniz var mı?

Dolayısıyla Büyükada plajları temizlik konusunda İstanbul'un en iyileri arasına girdi. O halde Büyükada'ya gelip de masmavi, tertemiz koylarında yüzmeden dönmek olmaz, değil mi? Marmara Denizi'nin en temiz plajlarına sahip Büyükada'da denizin ve güneşin tadını çıkarmak çok kolay.

Büyükada'da deniz var mı?

Dolayısıyla Büyükada plajları temizlik konusunda İstanbul'un en iyileri arasına girdi. O halde Büyükada'ya gelip de masmavi, tertemiz koylarında yüzmeden dönmek olmaz, değil mi? Marmara Denizi'nin en temiz plajlarına sahip Büyükada'da denizin ve güneşin tadını çıkarmak çok kolay.

Büyükada Prenses Koyu plajı nasıl gidilir?

Büyükada'ya İstanbul deniz otobüsleri ve birçok tur ile ulaşabilirsiniz. Bostancı, Kartal, Kabataş ilçelerinden kalkan motor, vapur ve deniz otobüsleri ile Marmara denizinin tadını çıkararak ulaşabilirsiniz. Büyükada'ya gelince iskelenin yan tarafından kalkan Prenses tekneleri ile buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Büyükada plajlarına nasıl gidilir?

Kabataş, Kadıköy, Maltepe, Kartal, Tuzla gibi iskelelerden vapurlar, Sirkeci ve Eminönü'nden deniz otobüsleri Büyükada'ya sefer düzenliyor. Büyükada'ya indikten sonra ise, yürüyerek ya da fayton ile Nakibey Plajı'na ulaşabilirsiniz.

Büyükada Plaj fiyatları ne kadar?

Temiz denizi ve sessiz ortamı ile Büyükada'nın en çok sevilen plajlarından. Giriş ücreti hafta içi 30 TL, cumartesi, pazar ve bayram günleri 40 TL. 0-7 yaş ücretsiz, 7 yaş üzeri için tam ücret alınıyor.

Yörükali Plajı giriş ücreti ne kadar?

Yörükali Plajı 2021 giriş ücreti ise hafta içi ve cumartesi günleri 60 TL, pazar günleri ise 70 TL (0-7 yaş arası ücretsiz – 7-12 yaş arası çocuklar ise %50 indirimli). Giriş ücretine şezlong, şemsiye, duş, tuvalet ve sehpa dahil.

Prenses Koyu na nasıl gidilir?

Prenses Koyu Plajı, İstanbul'un Adalar ilçesinin yönetim merkezi olan Büyükada'da bulunur. Büyükada'ya İstanbul deniz otobüsleri ve birçok tur ile ulaşabilirsiniz. Bostancı, Kartal, Kabataş ilçelerinden kalkan motor, vapur ve deniz otobüsleri ile Marmara denizinin tadını çıkararak ulaşabilirsiniz.

Büyükada ne kadardır?

İstanbul Adaları'nın en büyüğü Büyükada'dır. Yüzölçümü 5,4 kilometrekaredir. Maltepe sahiline uzaklığı ise 2300 metredir.