Armada Bilgisayar Sistemleri kimin?

İçindekiler:

  1. Armada Bilgisayar Sistemleri kimin?
  2. Armada Bilgisayar ne iş yapar?
  3. Armada hisse ne iş yapar?
  4. Armada Bilgisayar Satılıyor mu?
  5. Armadanin sahibi kim?
  6. Ingram Micro hangi ülkenin?
  7. Ingram Micro kimin?
  8. Armada cezası ne zaman bitiyor?
  9. ATO Başkanı Salih Bezci nereli?
  10. Ingram Micro satıldı mı?
  11. Inveo tek fiyat cezası ne zaman bitiyor?
  12. Durali Bezci kimdir?
  13. Efe Bezci kaç yaşında?

Armada Bilgisayar Sistemleri kimin?

Mustafa Sulhi Güven, kurucusu olduğu Armada 'da Yönetim Kurulu Üyeliğini ve Genel Müdürlük görevlerini sürdürmektedir.

Armada Bilgisayar ne iş yapar?

Armada; Bilişim teknolojileri ( BT ) sektöründe sunucu, veri güvenliği, depolama, sanallaştırma, ağ iletişim, yedekleme, sürekliliği, bulut bilişim teknolojileri, tümleşik iletişim, IP PBX, video konferans, ağ güvenliği, bilgisayar, mobil cihazlar, OTVT ve altyapı ürünleri, üreten uluslararası markaların katma ...

Armada hisse ne iş yapar?

Şirket Künyesi Yurtiçi ve yurtdışı satıcılardan tedarik ettiği bilgisayar donanımı, yazılım ürünleri ve yedek parçalarının yurtiçinde satış, dağıtım ve bakım-onarım hizmetleri.

Armada Bilgisayar Satılıyor mu?

Armada Bilgisayar ortaklarının stratejik bir yatırımcı ile hisse satışı için yaptığı görüşmeleri olumlu sonuçlandı Armada Bilgisayar ortaklarının şirkette sahip oldukları yüzde 57,94'lük payın Dubai'de yerleşik Aptec Holdings'e satılmasına dair sözleşme bugün imzalandı.

Armadanin sahibi kim?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, 'ilginç' olarak nitelediği 20 yıldır Ankara'nın vergi rekortmenleri arasında yer alan Besa Grup'un sahibi, Armada ve Panora AVM'nin ortağı Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci'nin "amelelikten milyarderliğe uzanan hayat hikayesini" yazdı.

Ingram Micro hangi ülkenin?

Ingram Hakkında Ingram Micro Türkiye (Aptec Turkiye), Ortadoğu Bölgesinin önde gelen distribütörü olan Aptec Grubunun lokal ofisi olarak 2002 yılında Istanbul'da kurulmuştur.

Ingram Micro kimin?

Ingram Micro, Armada Bilgisayar'ın %80,76 hissesine sahiptir. Ingram Micro Cloud, dünya çapında 1500'den fazla bulut uzmanını bünyesinde bulunduran Ingram Micro'nun global departmanıdır.

Armada cezası ne zaman bitiyor?

BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ARMDA paylarında 31 Ağustos 2020 günü seans başından itibaren, günü seans sonuna kadar brüt takas tedbiri uygulanacak.

ATO Başkanı Salih Bezci nereli?

Salih Bezci, 1955 yılında Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde doğmuştur. 4 kardeştir. Babası Durali Bezci, annesi Ayşe Bezci'dir. Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi Mimarlık Bölümünden 1979 yılında mezun oldu.

Ingram Micro satıldı mı?

Platin Sermayesi, Ingram Micro'yu 7,2 milyar dolarlık anlaşmayla HNA Group'tan satın alacak.

Inveo tek fiyat cezası ne zaman bitiyor?

Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 16.04.2021'dir.

Durali Bezci kimdir?

Çevresinde hayırseverliği ile tanınan Kızılcahamamlı iş adamı Durali Bezci, memleketi Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine yaptığı yardımlar ile ilçenin kalkınmasına büyük destek olmuştur. BESA Grubun adını yaşatmak amacıyla Türkiye'ye kazandırdığı Yahyalar Durali Bezci İlköğretim Okulu da en büyük gururu olmuştur.

Efe Bezci kaç yaşında?

30 yaşında (22 Aralık 1990) Efe Bezci/Yaş