iPhone parolası nedir?

İçindekiler:

  1. iPhone parolası nedir?
  2. iPhone 6 ekran kilidi nasıl açılır?
  3. Apple kimliği parolası nereden bakılır?
  4. Sınırlama parolası nedir?
  5. iPhone 6 uyut uyandır tuşu hangisi?
  6. Face ID uyurken çalışır mi?
  7. Face ID nasıl bozulur?

iPhone parolası nedir?

Daha fazla güvenlik için iPhone'u açtığınızda veya uyandırdığınızda kilidini açmak için girilmesi gereken bir parola ayarlayın. Parola ayarlandığında veri koruma da açılır ve iPhone verileriniz 256 bit AES şifreleme ile şifrelenir.

iPhone 6 ekran kilidi nasıl açılır?

Touch ID ile iPhone'un kilidini açma: Ana Ekran düğmeli iPhone'da Touch ID ile kayıtlı olan parmağınızı kullanarak Ana Ekran düğmesine basın. iPhone'u yeniden kilitlemek için yan düğmeye veya Uyut/Uyandır düğmesine (modelinize bağlı olarak) basın. Ekrana bir dakika kadar dokunmazsanız iPhone otomatik olarak kilitlenir.

Apple kimliği parolası nereden bakılır?

Apple menüsü  > Sistem Tercihleri'ni seçin, ardından Apple Kimliği'ni tıklayın. Parola ve Güvenlik'i tıklayın. Apple Kimliği parolanızı girmeniz istenirse "Apple kimliğini veya parolayı mı unuttunuz?" bağlantısını tıklayın ve ekrandaki yönergeleri izleyin.

Sınırlama parolası nedir?

Applenin ebeveyn denetimi için aktif hale getirdiği Sınırlama Parolası, bir başkası tarafından telefona müdahil edilememesini de sağlıyor. Bu sınırlamaları açmak ve kapatmak içinse aşağıdaki yöntemler kullanılabilir… 1- Ayarlar > Genel > Sınırlamalara dokunun.

iPhone 6 uyut uyandır tuşu hangisi?

iPhone'u uyandırmak için aşağıdakilerden birini yapın: Yan düğmeye veya Uyut/Uyandır düğmesine (modelinize bağlı olarak) basın. iPhone'u kaldırın. Uyandırmak için Kaldır'ı Ayarlar > Ekran ve Parlaklık bölümünde kapatabilirsiniz.

Face ID uyurken çalışır mi?

Log'un haberine göre; bu sistemde ayrıca “Face ID için dikkat gereksin” isimli bir özellik de yer alıyor. Bu özellik sayesinde sistem sadece gözlerinizi açık olarak algıladığı zaman kilidi açıyor. Yani siz uyurken kimse yüzünüzü kullanarak telefonunuzun kilidini açamıyor.

Face ID nasıl bozulur?

Face iD başta sıvı teması olmak üzere bit çok sebepten dolayı bozulabilir....Bunları sıralamak gerekirse;
  1. Sıvı teması
  2. Darbe sonucu hasar alması
  3. Bilinçsiz tamir işlemleri.
  4. Ekran kırılmalarında dot projector arızalanması
  5. Kullanıma bağlı yıpranma.