Facebook'ta çeviri nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Facebook'ta çeviri nasıl yapılır?
  2. Instagram aslına bak nasıl yapılır?
  3. Facebook hakkında nerede?
  4. Facebook'da Yakınlarda görüldü ne demek?
  5. Instagram çeviri nasıl yapılır?
  6. Facebook ingilizce oldu nasıl Türkçe yapılır Mobil?

Facebook'ta çeviri nasıl yapılır?

Çevirisini görmek istediğiniz gönderi veya yoruma gidin. Gönderi veya yorumun altındaki Çevirisine Bak seçeneğine dokunun. Başka dilde yazılmış bir gönderinin veya yorumun altında çevirisine bak seçeneklerini görmüyorsanız, o dil için çeviri seçeneklerinin açık olduğundan emin olun.

Instagram aslına bak nasıl yapılır?

Hikayelerde gezinirken sistem, yabancı dildeki yazıları algılıyor ve üst taraftaki kullanıcı adının altına “Çevirisine Bak” seçeneği ekleniyor. Bu seçeneğe basıldığında ise alt taraftan çıkan ufak pencere hem orijinal yazıyı hem de yazının çevrilmiş halini gösteriyor.

Facebook hakkında nerede?

Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine ve ardından adınıza dokunun. Hakkında Bilgilerini Gör'e dokunun.

Facebook'da Yakınlarda görüldü ne demek?

Aktif Durum açık olduğunda: Arkadaşlarınız ve kişileriniz profil resminizin yanında ve Facebook ve Messenger'daki diğer yerlerde bir simgesi veya yakınlarda ne zaman aktif olduğunuzu görür. Siz de arkadaşlarınız ve kişilerinizin aktif veya yakınlarda aktif olduğunu görürsünüz.

Instagram çeviri nasıl yapılır?

Öncelikle Instagram Dil Ayarları kısmına girebilmek için Instagram profilinize girmeniz gerek. Ardından ise ayarlar kısmına girmeniz gerekiyor. Ayarlar menüsünden alt kısmına inmeniz ve ardından da “Dil” kısmına tıklamanız gerekiyor. Son olarak seçmek istediğiniz dilli işaretlemeniz ve ayarları kaydetmeniz yeterli.

Facebook ingilizce oldu nasıl Türkçe yapılır Mobil?

Karşınızda gördüğünüz ekranda tüm dil seçeneklerinden TÜRKÇE olanı tıklıyorsunuz. Burada ekranınızı aşağıya doğru kaydırarak, kullanmak istediğiniz herhangi bir dili seçerek hem Android facebook, dil değiştirme işlemini başarı ile tamamlamış oldunuz.