Adana Lösemi Derneği nerede?

İçindekiler:

  1. Adana Lösemi Derneği nerede?
  2. Lösev ne yardımı yapıyor?
  3. Lösev nasıl yardım yapar?
  4. Samsun Lösemi Derneği nerede?
  5. LÖSEV nerede var?
  6. LÖSEV Türkiye Halkla ilişkiler sorumlusu kimdir?
  7. LÖSEV den kimler yararlanabilir?
  8. LÖSEV ne gibi faaliyetlerde bulunur?
  9. LÖSEV kim yönetiyor?
  10. Ahmet Zafer Ergün Kimdir?
  11. LÖSEV resmi kurum mu?

Adana Lösemi Derneği nerede?

Siz de Çınarlı Mah. 61027 Sok. No:9 Seyhan, Adana'daki ofisimizi ve lösemili çocukların annelerinin el emeklerinin satıldığı LSV Dükkan'ı ziyaret edebilir, LÖSEV'in Adana'daki çalışmalarına katkıda bulunabilirsiniz.

Lösev ne yardımı yapıyor?

Ankara Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, Ramazan ayı boyunca Türkiye çapındaki 2200'ü aşan lösemili çocuk ve ailesine Ramazan yardımı dağıtacak. ... LÖSEV-İstanbul merkezinden başlayarak gerçekleştirilen yardımlarda 24 kalem gıda paketi ile kışlık kıyafet, kırtasiye ve oyuncak dağıtılıyor.

Lösev nasıl yardım yapar?

Türkiye'nin her köşesinde devam ettirmemize, lösemili çocuklarımızın ve kanser hastalarının sesini duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bağış yapın! http://www.losev.org.tr/bagis adresini ziyaret ederek lösemili ve kanserli çocuklar ile yetişkin hastalar için tercih ettiğiniz şekilde bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Samsun Lösemi Derneği nerede?

LÖSEV - Samsun İrtibat Bürosu, sivil toplum kuruluşları, İstasyon Mah., Saadet Caddesi, No: 108/7, İlkadım, Samsun, Türkiye - Yandex Haritalar.

LÖSEV nerede var?

Ankara merkezli LÖSEV'in şimdilik İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Adana ve Kayseri illerinde şubesi bulunmaktadır. Ancak Türkiye'nin dört bir yanında iletişimimiz olan lösemili çocuklar ve hayırsever kişiler bulunmaktadır.

LÖSEV Türkiye Halkla ilişkiler sorumlusu kimdir?

2006 yılında LÖSEV Ailesine Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak katılan Füsun ÖZCAN, 2011 de Bursa İl Koordinatörü oldu. Nisan 2019 tarihinden itibaren LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 1969 yılında Ankara'da doğan Dr. Ferda ŞİRİN, ilk, orta, lise öğrenimini Ankara'da tamamladı.

LÖSEV den kimler yararlanabilir?

0-18 yaş lösemi kayıtlarını alarak maddi ayni ve psikolojik destek, 0-18 yaş diğer çocukluk kanser türlerini ile 18 yaş üstü kanserli hastaların da vakıf bünyesinde kaydını alarak onlara sosyal, psikolojik ve ayni yönden destek veriyoruz.

LÖSEV ne gibi faaliyetlerde bulunur?

LÖSEV' i kurmaktaki amacımız; lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanı sıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmektir.

LÖSEV kim yönetiyor?

LÖSEV'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Dr. Üstün EZER, LÖSEV ailesinin şirin babası, çocuk uzmanı ve çocuk kan hastalıkları (Pediatrik Hematolog) uzmanıdır. Onun hayatını ve LÖSEV'in kuruluş öyküsünü ondan öğrenelim.

Ahmet Zafer Ergün Kimdir?

Ahmet Zafer ERGÜN, Kastamonu Kent Konseyi Başkanıdır. Kastamonu ve Çankırı Tabip Odası Kurucusu olup, 3 ayrı dönemde Başkanlığını yürüttü.

LÖSEV resmi kurum mu?

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 1998 yılında Pediatrik Hematolog, Onkolog Dr. Üstün Ezer tarafından Ankara'da kurulan ve lösemili ve kanser hastası çocuk ve yetişkinlere yardımda bulunan ve birçok ihtiyacını karşılayan bir vakıftır.