TP petrol dağıtım A Ş kimin?

İçindekiler:

  1. TP petrol dağıtım A Ş kimin?
  2. TP hangi ülkenin?
  3. Benzin ne kadar TP?
  4. TP hazır limit nedir?
  5. TP devletin mi?
  6. TP Petrol hazır limit nasıl kullanılır?
  7. Paycell kalan hazır limit nasıl kullanılır?
  8. Petrol Ofisi Kimin 2021?
  9. TP kime satıldı?
  10. TP mobil nedir?

TP petrol dağıtım A Ş kimin?

Nisan 2017 tarihinde Zülfikarlar Holding'e bağlı akaryakıt dağıtım şirketi Turkuaz Petrol tarafından, 2016 yılının en büyük satın almasıyla özelleştirilen TP Petrol Dağıtım A.Ş, bugün faaliyetlerini Türkiye Petrolleri markasıyla sürdürüyor.

TP hangi ülkenin?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TP)
SloganTürkiye'nin Küresel Enerjisi
Kuruluş10 Aralık 1954
TürPetrol hizmetleri
MerkezAnkara
8 satır daha

Benzin ne kadar TP?

Son Güncelleme:
İLÇEKURŞUNSUZ BENZİN (TL/LT)TP MOTORİN (TL/LT)
ATASEHIR7,757,30
AVCILAR7,757,28
BAGCILAR7,757,28
BAHCELIEVLER7,757,28
36 satır daha

TP hazır limit nedir?

HAZIR LİMİT İLE ÖDEME ERTELEME Sadece Türkiye Petrolleri istasyonlarında yapacağınız akaryakıt alımlarında geçerli hazır limitiniz ile artık akaryakıt ödemelerinizi erteleyebilirsiniz. Hazır limit kullanmak için öncelikle kimlik bilgilerini doldurarak, doğrulama işleminizi tamamlamanız gerekmektedir.

TP devletin mi?

Petrol dağıtım sektöründe artık devletin adı yok. ... 400'e yakın bayisi ile petrol dağıtım sektöründe ilk 6 şirket arasında yer alan Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım Anonim Şirketi'nin satıldı. Özelleştirme Yüksek Kurulu, şirketin yüzde 100 oranındaki hisse satışı için yapılan ihalenin sonucuna onay verdi.

TP Petrol hazır limit nasıl kullanılır?

Hazır limit kullanmak için öncelikle kimlik bilgilerini doldurarak, doğrulama işleminizi tamamlamanız gerekmektedir. Kimlik doğrulamanızı tamamladıktan sonra, işlem adımlarını izleyerek dakikalar içinde hazır limitinizi TP Mobil cüzdanınızda görebilirsiniz.

Paycell kalan hazır limit nasıl kullanılır?

Üstelik şimdi Paycell Hazır Limit'le sizlere özel tanımlanmış limitinizin bir kısmını, Paycell Kart'ınıza aktarıp kredi kartının geçtiği her yerde kullanabilir, ya da kartınızın bakiyesini nakit olarak çekebilir, geri ödemesini Turkcell faturanıza yansıtarak yapabilirsiniz.

Petrol Ofisi Kimin 2021?

Avusturya merkezli enerji şirketi OMV'nin sahibi olduğu Petrol Ofisi 1 milyar 368 milyon euroya Hollandalı Vitol Group'a satılacak.

TP kime satıldı?

2017 yılında Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ'nin yüzde 100 hissesinin satışına onay verdi. Şirket' 490 milyon liraya Zülfikarlar Holding'e satıldı.

TP mobil nedir?

TP Mobil, 7/24 farklı ödeme yöntemleri ile yakıt alabildiğiniz, dijital cüzdan özelliklerine sahip müşteri sadakat uygulamasıdır. TP Mobil ile neler yapabilirsiniz? Akaryakıt sektöründe bir ilk olarak, yakıt alımlarınızda, hazır limitiniz ile anında yakıtınızı alıp, ödemesini dilediğiniz zaman yapabilirsiniz.