Kafa topu ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Kafa topu ücretli mi?
  2. Kafa topu 2 paralı mı?
  3. Kafa topu 2 kim seslendiriyor?
  4. Kafa topu 2 bilet ne işe yarar?
  5. Kafa topu nasıl yükleniyor?
  6. Kafa topu 2 nasıl yüklenir?

Kafa topu ücretli mi?

Kafa Topu oyununu inceleyecek olursak, oyun kullanıcılar arasında maçlar yapılarak oynanan, akıllı telefonların uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirilebilen mobil futbol oyundur. ... Oyunda oyun içi satın alma özelliği bulunmaktadır.

Kafa topu 2 paralı mı?

ÖNEMLİ! Kafa Topu 2'yi indirmek ve oynamak ücretsizdir, ancak oyunda gerçek parayla satın alınabilecek bazı öğeler mevcut. Bu özelliği istemediğinizde, uygulama içi satın alımları cihazınızın ayarlarında devre dışı bırakabilirsiniz.

Kafa topu 2 kim seslendiriyor?

Uygulama marketlerinde ilk 5'e giren Kafa Topu, ünlü futbol spikeri Ercan Taner sayesinde eminiz ki çok daha büyük başarılara imza atacaktır.

Kafa topu 2 bilet ne işe yarar?

Kafa Topu 2'de çok sayıda karaktere ücretsiz olarak sahip olacaksınız. ... Maç yapmak için gerekli olan biletleri ise reklam videoları izleyerek ücretsiz şekilde kazanabilirsiniz. Normalde elmas karşılığı satılıyorlar ancak bu “video izleme” yöntemi onları elde etmenin tek kolay yolu.

Kafa topu nasıl yükleniyor?

Play store uygulamasına giriş yaptıktan sonra burada bulunan arama kutucuğuna gelerek kafa topu araması yapın. Daha sonra çıkan ilk kutucukta kafa topu oyununu indirebilirsiniz.

Kafa topu 2 nasıl yüklenir?

PC'de Kafa Topu 2 İndirme ve Oynatma
  1. BlueStacks'i PC'nize İndirin ve Yükleyin.
  2. Play Store'a erişmek için Google girişi yapın ya da daha sonraya bırakın.
  3. Sağ üst köşeye Kafa Topu 2 yazarak arayın.
  4. Kafa Topu 2 uygulamasını arama sonuçlarından indirmek için tıklayın.
Daha fazla öğe...