Sarımsak çayı kilo verdirir mi?

İçindekiler:

  1. Sarımsak çayı kilo verdirir mi?
  2. Zencefil limon sarımsak kürü nasıl yapılır?
  3. Limon suyu sarımsak neye iyi gelir?
  4. Sabah aç karnına sarımsak yutmanın faydaları nelerdir?

Sarımsak çayı kilo verdirir mi?

Sarımsak çayı, düzenli olarak içildiğinde metabolizmayı hızlandırarak, kişinin ödem sökmesini sağlar. İçeriğindeki zencefil ile de yağ yakılmasını hızlandırır. Tek başına sarımsak çayı ödem atılmasını sağlar, fakat sarımsak çayı kullanımı ile yapılan diyet ve spor kilo verilmesini hızlandırır.

Zencefil limon sarımsak kürü nasıl yapılır?

Suyunu sıktığımız dört limon kabuğunu ve varsa bir parça zencefili bu suyun içerisine alıp kaynamaya başladıktan sonra yedi-sekiz dakika daha kaynatalım. Sürenin sonunda limon suyu zencefil ve sarımsak karışımını bu suyun içerisine ekleyelim. Eklediğimiz limonlu su soğuk olduğu için kaynamasını beklemek gerekiyor.

Limon suyu sarımsak neye iyi gelir?

Kalp ve damar hastalıklarına iyi gelen limon sarımsak kürü damar tıkanıklıklarını açıyor, damar iltihaplarını iyileştiriyor. Kötü kolestrolü düşürüyor, hipertansiyonu önlüyor. Beyin hücrelerini yeniliyor, felç riskini azaltıyor. Zararlı yağların yakılmasını sağlayarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Sabah aç karnına sarımsak yutmanın faydaları nelerdir?

- Sarımsak kan şekerini düzenlediği için tansiyon düşürmede büyük yarar sağlar. - Sarımsak yutmak enerji kaynağı olarak bilinir. Halsizlik veya yorgunluk sıkıntıları sarımsak yutarak geçebilmektedir. - Ayrıca aç karnına sarımsak yutmanın hazımsızlığa iyi geldiği de bilinmektedir.