Riva Ne denizi?

İçindekiler:

  1. Riva Ne denizi?
  2. Riva Elmasburnu plajı hangi günler kadınlara?
  3. Kadikoy Rivaya nasil gidilir?
  4. Riva Kadınlar Plajı ne zaman açılıyor?
  5. Elmasburnu plajı ne zaman açılacak?
  6. Riva deniz nasıl gidilir?
  7. Üsküdardan Rivaya nasıl gidilir?
  8. Riva ya nasıl gidilir otobüs?

Riva Ne denizi?

Riva plajı, tatile çıkamayan özellikle de İstanbul'da yaşayan kişiler olmak üzere bununla birlikte bazı çevre illerdeki yaşayan kişilerin de büyük ilgi gösterdiği güzel bir plajdır. Anadolu Yakası kesiminde ve Beykoz ilçesinde yer alan bu plaj denize girebilen sahiller arasında yer alır.

Riva Elmasburnu plajı hangi günler kadınlara?

Sağlık Bakanlığı'nın kademeli normalleşme tedbirlerine uygun açılan plaj, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri yalnızca kadınlara hizmet veriyor. Ziyaretçiler cumartesi, pazar ve pazartesi günleri ise alandan ortak yararlanabiliyor. Kadınlara özel günlerde tesislerde çalışan personel de kadınlardan oluşuyor.

Kadikoy Rivaya nasil gidilir?

Kadıköy'den 15BK numaralı otobüse binerek Beykoz durağında indikten sonra Beykoz-Riva dolmuşlarına binerek Riva'ya ulaşabilirsiniz.

Riva Kadınlar Plajı ne zaman açılıyor?

T.C. Sağlık Bakanlığı'nın halka açık plajlar arasında onay verdiği plaj, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri yalnızca kadınlara hizmet vermektedir, misafirler cumartesi, pazar ve pazartesi günleri ise Riva Elmaskum Kadınlar Plajı'ndan ortak olarak yararlanmaktadır.

Elmasburnu plajı ne zaman açılacak?

Elmasburnu Plajı 2021 Yaz Sezonu Açılıyor. İstanbulluların yaz aylarında serinlemek için akın ettiği Riva'da, haftanın dört günü sadece bayanlara özel, localı plajı, elektrikli yolcu taşıma araçları, koy manzaralı restoranı ve piknik üniteleriyle Elmasburnu Tabiat Parkı 14 Haziran Pazartesi günü açılıyor!

Riva deniz nasıl gidilir?

Kavacık ile TEM sapağından yaklaşık olarak 23 km, Beykoz şehir merkezinden ise yaklaşık olarak 22 km uzaklıkta bulunmaktadır. Riva plajına ayrıca toplu taşıma araçları ile de gitmek için mümkündür. Beykoz şehir merkezinden hareket eden 137 numaralı otobüsler ya da minibüsler kullanılarak ulaşılabilir.

Üsküdardan Rivaya nasıl gidilir?

Üsküdar'dan 15 ya da 15T numaralı otobüslerden birine binerek Beykoz durağında indikten sonra Beykoz-Riva dolmuşlarına binerek Riva'ya ulaşabilirsiniz.

Riva ya nasıl gidilir otobüs?

Riva'ya özel aracınızla; 1. ve 2. köprüden “Şile” tabelalarını takip ederek, TEM Otoyolundan ise “Kavacık” kavşağından itibaren “Riva” tabelalarını takip ederek ulaşabilirsiniz. Riva'ya toplu ulaşımla ulaşmak içinse; Beykoz'dan kalkan 137 numaralı İETT otobüslerini kullanmanız yeterlidir.