Unisex parfüm ne demek?

İçindekiler:

  1. Unisex parfüm ne demek?
  2. Dior Homme Intense ne zaman kullanılır?
  3. Dior Homme Intense kaç lira?
  4. EDP ne demek EDT ne demek?
  5. Maskülen koku ne demek?
  6. Dior Homme Intense ne demek?
  7. Dior Sauvage ne zaman çıktı?
  8. Intense parfüm ne kadar?
  9. Pour Homme parfüm ne demek?
  10. Maskülen olmak ne demek?

Unisex parfüm ne demek?

Parfüm üretiminde kullanılan esansları erkek veya bayan ayrımı yapmadan ortak bir noktada buluşturarak, her iki cins parfüm kokusundan da hoşlanabilen insanların tercih edebileceği, erkekler için biraz kadınsı, kadınlar için de biraz erkeksi olan kokular üzerine oluşturulan parfüm grubuna unisex parfüm denilmektedir.

Dior Homme Intense ne zaman kullanılır?

Tene yapışabilen bir aroma ile tasarlanan Christian Dior Homme Intense, sonbahar ve kış aylarında kullanılabilir.

Dior Homme Intense kaç lira?

Seçenekler: 50 ml13,18 TL/ml. 100 ml5,15 TL/ml.

EDP ne demek EDT ne demek?

Eau De Parfume (EDP), yoğunluk olarak en fazla koku veren parfümlerdir. ... Yaz aylarında çok fazla tercih edilmeseler de kış aylarında vazgeçilmez parfüm grubudur. Eau De Toilette (EDT), yoğunluk oranı orta derecededir. Esans oranı % 4 ile % 2 arasındadır.

Maskülen koku ne demek?

Maskülen, odunsu ve kendini gösteren bu koku en ikonik parfümlerden biri. Greyfurt, portakal ve çakmak taşının odunsu kokularla harmanlanması sonucu ortaya çıkan bu koku için zıtlıkların uyumu diyebiliriz.

Dior Homme Intense ne demek?

Dior homme ıntense edp 100ml erkek parfümcömert ve güçlü erkeklere özel prestijli ve sofistike özlü bir kokudur yoğun ve güçlü cazibesi tahrik edicidirhayran bırakacak baştan çıkarıcı kokusu ile iz bırakacaksınızüst notaları lavantaorta notaları iris çiçeğialt notaları vetiver ve sedir ağacı Ürün %100 orijinaldir.

Dior Sauvage ne zaman çıktı?

Dior Eau Sauvage Çıkış tarihi 1966 olan bu parfüm, üzerinden 50 yıldan fazla geçse de hala en iyi erkek parfümleri arasında gösteriliyor.

Intense parfüm ne kadar?

Seçenekler: 50 ml8,82 TL/ml. 100 ml4,36 TL/ml.

Pour Homme parfüm ne demek?

Pour homme parfüm; erkek parfümü demektir.

Maskülen olmak ne demek?

Maskülen kelimesi genel itibariyle erkeksi' anlamına gelmektedir. Daha geniş tabirle erkeğe benzeyen, erkeği andıran ya da eril gibi anlamlara gelmektedir. Özellikle moda dünyası ile beraber gündelik yaşam içerisinde de son dönemlerde sıkça kullanılan kelimelerden biridir.