Kuytul Hoca tutuklandı mı?

İçindekiler:

  1. Kuytul Hoca tutuklandı mı?
  2. Alparslan Kuytul Hoca serbest bırakıldı mı?
  3. Alparslan Kuytul un kaç eşi var?
  4. Alparslan Kuytul serbest kaldı mı?
  5. Kuytul bırakıldı mı?

Kuytul Hoca tutuklandı mı?

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, eski Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul'un gözaltına alındığını açıkladı. ... Çataklı, "Bu kişi din kisvesi altında dini istismar eden bir kişi, FETÖ'yü savunan bir kişi" dedi.

Alparslan Kuytul Hoca serbest bırakıldı mı?

Adana'da yanındaki bir grupla sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip, uyarılara rağmen evlerine dönmeyince gözaltına alınan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın kurucusu ve eski yöneticisi Alparslan Kuytul, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Üç yıl önce düzenlenen operasyon sonrası Adana 5.

Alparslan Kuytul un kaç eşi var?

Semra Kuytul Alparslan Kuytul/Eşi

Alparslan Kuytul serbest kaldı mı?

Adana'da yanındaki bir grupla sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip, uyarılara rağmen evlerine dönmeyince gözaltına alınan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın kurucusu ve eski yöneticisi Alparslan Kuytul, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kuytul bırakıldı mı?

Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Furkan Vakfı kurucusu Alparslan Kuytul serbest bırakıldı. Alparslan Kuytul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Alparslan Kuytul Hocaefendi, Sulh Ceza Hakimliğinde görülen mahkemenin sonuçlanmasının ardından sevenleri ile buluştu” denildi.