Unilever hangi ülkenin markası?

İçindekiler:

  1. Unilever hangi ülkenin markası?
  2. Dove sabun hangi ülkenin malı?
  3. Rexona kimin malı?
  4. Algida patronu kim?
  5. Duru şampuan hangi ülkenin malı?
  6. Yumoş kimin malı?
  7. Lever sahibi kim?

Unilever hangi ülkenin markası?

Birleşik Krallık Unilever/Kurulduğu yer

Dove sabun hangi ülkenin malı?

Dove; İngiliz menşeli Unilever şirketine ait kişisel bakım markasıdır. Dove ürünleri Arjantin, Avustralya, Brezilya, Kanada, Almanya, Endonezya, İsrail, İrlanda, Meksika, Hollanda, Pakistan, Güney Afrika, Tayland, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri'nde imal edilmektedir.

Rexona kimin malı?

Seni asla yarı yolda bırakmaz! Rexona, Unilever şirketine ait bir deodorant ve antiperspirant markasıdır. Ayrıca Birleşik Krallık ve İrlanda'da Sure, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da Degree, Güney Kore ve Japonya'da Rexena, Güney Afrika Cumhuriyeti'nde Shield ismi ile biliniyor.

Algida patronu kim?

Algida Markasının Sahibi Kimdir? Algida'nın sahibi Wall's Unilever'dir.

Duru şampuan hangi ülkenin malı?

Duru, 1967 yılında Mehmet Rıfat Evyap tarafından kurulan Evyap bünyesinde; sabun, duş jeli, kolonya ve şampuan olarak üretilen markadır. Evyap 1927 yılında kurulan Evyap; Sabun, Yağ, Gliserin Sanayi ve Ticaret A.Ş. sabun ve kişisel bakım ürünleri üreten bir Türk firmasıdır.

Yumoş kimin malı?

Yumoş, 1986 yılında kurulan yumuşatıcı markasıdır. Markanın Türkiye haklarının sahibi Unilever firmasıdır ve Konya fabrikasında üretilmektedir. İngiltere ve Hollanda merkezli firma aynı ürünü farklı ülkelerde farklı isimlerde satmaktadır.

Lever sahibi kim?

Axe
SahibiUnilever
KökeniFransa
Çıkış1983
İlgili markalarLynx
Web sitesiAxe resmi site Lynx resmi site
2 satır daha