Tercih dönemleri ne zaman?

İçindekiler:

  1. Tercih dönemleri ne zaman?
  2. YKS tercih dönemi ne kadar?
  3. YKS tercih dönemi nasıl yapılır?
  4. YKS tercih dönemi 2021 ne zaman?
  5. YKS tercih son gun ne zaman?
  6. YKS tercihleri ne zaman 2021?
  7. Üni tercihleri son gün ne zaman?
  8. ÖSYM Tercih En son ne zaman?
  9. ÖSYM Tercih süresi ne zaman bitiyor?

Tercih dönemleri ne zaman?

YKS tercih sonuçları için ÖSYM tarafından tarih verilmedi ancak elektronik kayıtların 4- tarihleri arasında yapılacak olmasından dolayı Ağustos ayının son haftasında açıklanması bekleniyor. YKS üniversite tercihleri 5-20 Ağustos tarihlerinde alınacak.

YKS tercih dönemi ne kadar?

YKS 2021 tercih süresi uzatıldı. 2021 YKS tercih işlemleri 5-20 Ağustos tarihleri arasında yapılabilecek.

YKS tercih dönemi nasıl yapılır?

Adaylar YKS tercihlerini https://ais.osym.gov.tr sayfası üzerinden gerçekleştirecek. YKS'de sınav süreci geride kalırken tercih süreci bugün itibariyle başlıyor ve üniversite adayları büyük bir ilgiyle ÖSYM'nin tercih ekranının açılmasını bekliyor.

YKS tercih dönemi 2021 ne zaman?

2021 YKS tercihleri ne zaman yapılacak? Adaylar tercihlerini, 05-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C.

YKS tercih son gun ne zaman?

YKS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR? YKS tercih sonuçları için henüz ÖSYM tarafından tarih verilmedi ancak YKS tercih işlemlerinin 20 Ağustos'ta sona erecek olmasının ardından erişime açılabilecek. Kılavuzda yer alan bilgilere göre “Elektronik kayıt” 4- tarihleri arasında yapılacak.

YKS tercihleri ne zaman 2021?

Adaylar tercihlerini, 05-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C.

Üni tercihleri son gün ne zaman?

Tercih işlemleri, 20 Ağustos Cuma saat 23.59'da sona erecek. Adaylar, 2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'na ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşabilecek. Adayların üniversite taban puanları ve başarı sıralamalarını incelemeleri yararlı olacak.

ÖSYM Tercih En son ne zaman?

Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabilecek. Tercih işlemleri, tarihinde saat 10.00'da başlayacak, tarihinde saat 23.59'da sona erecek.

ÖSYM Tercih süresi ne zaman bitiyor?

Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından bireysel olarak kendileri yapacaklardır. Tercih işlemleri, tarihinde saat 10.00'da başlayacak, tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.