Vodafone Yanımda hediye çark kaç günde bir?

İçindekiler:

  1. Vodafone Yanımda hediye çark kaç günde bir?
  2. Vodafone Yanımda 10 GB hediye nasıl yapılır?
  3. Vodafone hediye internet nasıl alınır?
  4. Vodafone çark çevirme nasıl yapılır 2020?
  5. Vodafone hediye nasil kazanilir?
  6. Vodafone çark ta neler var?

Vodafone Yanımda hediye çark kaç günde bir?

Her abone her hafta sadece 1 kez çarkı çevirebilir ve bir kez hediye kazanabilir. Hediye alma hakkı her Pazar 23:59 itibarı ile yenilenir ve 7 gün boyunca geçerli olur. Vodafone'a yeni gelen aboneler, aktivasyonları tamamlandıktan en erken 24 en geç 48 saat sonra kampanyaya katılabilirler.

Vodafone Yanımda 10 GB hediye nasıl yapılır?

Son 30 gün içinde, vodafone.com.tr'den ya da Vodafone mağazalarından numara taşıma, yeni tesis ya da faturasızdan faturalıya geçiş ile Vodafone'a gelenler tarifelerine göre 1 aylık 20 GB veya 1 aylık 10 GB hediye kazanıyor! Vodafone Yanımda uygulamasına girerek, Ek Paketler bölümünden hediyenizi alabilirsiniz.

Vodafone hediye internet nasıl alınır?

VODAFONE yanımda uygulamasına ilke defa giriş yapmak için öncelikle şifre almalısınız. Bu işlemi yapabilmek için 7000'e “ S ” yazarak kısa mesaj göndermenizin ardından cep telefonunuza gelen şifre ile yanımda uygulamasına giriş yapabilir, 1 GB hediye internete sahip olabilirsiniz.

Vodafone çark çevirme nasıl yapılır 2020?

Yanımda Uygulamasını indirdikten sonra BANA NE VAR kısmına giriş yapıp çarkı çevirmeniz yeterli. Eğer akıllı telefon sahibi değilseniz yada Yanımda uygulaması telefonunuza yüklü değilse Telefonunuzda BANANEVAR yazıp 5065 mesaj atmanız yeterli hattınıza tanımlı olan hediye SMS olarak size bildirilecektir.

Vodafone hediye nasil kazanilir?

Vodafone 15 GB Ücretsiz İnternet Vodafone mağazasından faturasız hat aldıktan sonra aylık 5GB internet yani toplam 3 ay devam edecek olan 15 GB internet kazanıyorsunuz. Yeni Hatta Hoş geldin hediyesinden yararlanmak istiyorsanız; hattınız kullanıma açıldıktan sonra 'HEDİYE 5GB' yazarak, 700'e göndermelisiniz.

Vodafone çark ta neler var?

Vodafone Hediye Çarkı Hediyeleri Neler?
  • 500 MB internet (haftalık)
  • 1 GB internet (haftalık)
  • 2 GB internet (haftalık)
  • 4 GB internet (haftalık)
  • 5 GB internet (haftalık)
  • 1000 dk ücretsiz konuşma (haftalık)
  • Sürpriz hediyeler.