Özgecan ın katilini öldüren kişi kim?

İçindekiler:

  1. Özgecan ın katilini öldüren kişi kim?
  2. Özgecan ın katili neden öldü?
  3. Özgecan Aslan ne zaman vefat etti?
  4. Özgecan Aslan Ölümü nasıl?

Özgecan ın katilini öldüren kişi kim?

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın 'te öldüren Ahmet Suphi Altındöken'i cezaevinde öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı Gültekin Alan'ın, ağırlaştırılmış müebbet ve 29 yıl 9 ay 10 gün ceza aldığı dava Yargıtay'ın bozma kararından sonra yeniden görüldü.

Özgecan ın katili neden öldü?

Özgecan Aslan'ın katillerinden Ahmet Suphi Altındöken, tarihinde Adana Kürkçüler E tipi kapalı cezaevinde Gültekin Alan tarafından uğradığı silahlı saldırıda kalbine isabet eden mermi sonucu öldü. ... Gültekin Alan, ağırlaştırılmış müebbet ve 29 yıl 9 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Özgecan Aslan ne zaman vefat etti?

Mersin'in Tarsus ilçesinde 6 yıl önce okuldan çıktıktan sonra evine gitmek için bindiği minibüste henüz 19 yaşındayken katledilen Özgecan Aslan, ölüm yıl dönümünde ailesi ve sevenleri tarafından anılıyor.

Özgecan Aslan Ölümü nasıl?

Türkiye'de büyük tepkiye neden olan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan tarihinde bindiği minübüsün şoförünün tecavüz girişimine direndiği için bıçaklanarak katledilmişti. Aslan binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verilirken Türkiye genelinde kadına şiddet protestoları düzenlenmişti.