Burak Yılmaz hangi Takimlarda sampiyon oldu?

İçindekiler:

  1. Burak Yılmaz hangi Takimlarda sampiyon oldu?
  2. Burak Yılmaz şuan hangi takımda oynuyor?
  3. Burak Yılmaz Fransa hangi takımda oynuyor?
  4. Burak sakatlandı mı?
  5. Burak Yılmaz Lille den ayrılıyor mu?

Burak Yılmaz hangi Takimlarda sampiyon oldu?

Lille'in şampiyonluğuna Türk futbolcular damga vurdu. Attığı gollerle Fransa'nın ve Avrupa'nın gündeminden düşmeyen Burak Yılmaz, sezon boyunca ligde 28 maça çıktı ve 16 gole imza attı. 35 yaşındaki milli golcü 5 de asist yaptı ve toplam 21 gole direkt katkıda bulundu.

Burak Yılmaz şuan hangi takımda oynuyor?

Lille OSC#17 / Forvet Türkiye Millî Futbol Takımı#17 / Forvet Burak Yılmaz/Şu andaki takımları

Burak Yılmaz Fransa hangi takımda oynuyor?

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Lille'de forma giyen milli futbolcu Burak Yılmaz, takımda nisan ayının futbolcusu seçildi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, taraftarların oylarıyla belirlenen ayın futbolcusu ödülünün nisan ayındaki kazananı Burak Yılmaz oldu.

Burak sakatlandı mı?

Lille forması altında başarılı bir sezon geçiren deneyimli oyuncu Burak Yılmaz, son oynanan Reims mücadelesinin kadrosunda yer almamıştı. Burak Yılmaz sakatlık yaşadığı ve 2-3 hafta görev yapamayacağı bildirildi.

Burak Yılmaz Lille den ayrılıyor mu?

Fransa Ligi'nde geçen sezon gösterdiği performansla Lille'i şampiyonluğa taşıyan Burak Yılmaz takımından ayrılmıyor. ... Burak bizimle kalacak." ifadelerini kullandı. Lille ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan 36 yaşındaki oyuncu, geçen sezon attığı 16 golle takımını zirveye taşımıştı.