Zerdeçal yoğurtla nasıl zayıflanır?

İçindekiler:

  1. Zerdeçal yoğurtla nasıl zayıflanır?
  2. Zencefil yoğurtla nasıl tüketilir?
  3. Zencefil zerdeçal yoğurt kürü ne zaman yenmeli?
  4. Zencefilli yoğurt zayıflatır mı?

Zerdeçal yoğurtla nasıl zayıflanır?

Özcan, "Zayıflamak isteyenler 3 hafta boyunca her akşam 200 gram süzme köy yoğurduna bir çay kaşığı zencefil, tarçın ve bir tatlı kaşığı zerdeçal ilave edip, karıştırarak 5 dakika beklettikten sonra tüketsinler. Bu karışım ertesi gün tokluk hissi verir, metabolizmayı hızlandırır ve rahat uyumaya yardımcı olur.

Zencefil yoğurtla nasıl tüketilir?

İçerisine yağsız yoğurttan 2 yemek kaşığı ekleyiniz. Üzerine yarım çay kaşığı zencefil, yarım çay kaşığı toz zerdeçal ekleyiniz. Kaşık yardımıyla yoğurt sarımsı renge gelene kadar iyice karıştırın. Kür hazırlandıktan sonra, 1 yemek kaşığını sabah, diğer kalanını akşam tüketin.

Zencefil zerdeçal yoğurt kürü ne zaman yenmeli?

Zayıflatan yoğurtlu zerdeçallı zencefilli kürü 2 hafta boyunca 2 gün kullanıp 1 gün ara verip öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat önce aç karına kullanmalısınız. 2 hafta kullanıldıktan sonra kilo verdiğinizi göreceksiniz. 2 hafta kullanımından sonra zayıflatan yoğurt zencefil zerdeçal kürünü kullanmaya 1 hafta kadar ara ...

Zencefilli yoğurt zayıflatır mı?

Zerdeçal, yoğurt, ve zencefil Karışımı Yemeklerde kullanılmasının nedeni, zayıflatmak değildir. Karışımlar yardımıyla zerdeçal kişinin istediği kiloları vermesine yardımcı olabilir. Yoğurt ve zencefille birlikte kullanıldığında zayıflatmayı hem sağlıklı hem hızlı şekilde sağlar.