Abdü Yılmaz nereli?

İçindekiler:

  1. Abdü Yılmaz nereli?
  2. Deli mi ne kazancı?
  3. Abdu kaç yaşında?
  4. Deli mi ne gerçek adı?
  5. Fester abdü ile Katana kardeş mi?
  6. Deli mi ne boyu?
  7. Abdü ne ceza aldı?
  8. Katana kimin kardeşi?
  9. Delimine kaç yıl hapis yedi?

Abdü Yılmaz nereli?

Yılmaz, 1993 yılında Adana'da doğdu. Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Yılmaz, Türkiye Kano milli takımı lisanslı sporcusudur ve çeşitli kulüplerde yarışmalarda derece elde etmiştir.

Deli mi ne kazancı?

7,5 m civarı abonesi bulunan Deli Mi Ne Youtube kazancı aylık ortalama 1 Bin TL'dir.

Abdu kaç yaşında?

28 yaşında (1993) Fester Abdü/Yaş

Deli mi ne gerçek adı?

Fester Abdü lakaplı Ali Abdülselam Yılmaz, 1993 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezundur.

Fester abdü ile Katana kardeş mi?

'Deli Mi Ne' adlı Youtube kanalının sahibi Fester Abdü olarak da bilinen Ali Abdülselam Yılmaz, kardeşi 'Katana' takma isimli Hüseyin Yılmaz'ı eleştirenleri tehdit etti.

Deli mi ne boyu?

169 cm Fester Abdü/Boy

Abdü ne ceza aldı?

İstanbul'da oynanan 2019 UEFA Süper Kupa karşılaşmasının 14. dakikasında tribünden atlayan "Deli Mi Ne?" YouTube kanalının sahibi Faster Abdü olarak bilinen Ali Abdüsselam Yılmaz, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. ... Şüpheliler hakkında emniyette 'futbol müsabakalarında seyirden men cezası' verilmişti.

Katana kimin kardeşi?

'Deli Mi Ne' kanalıyla tanınan Youtuber Fester Abdü, rap müzik yapan kardeşini eleştirenleri tehdit etti. 'Deli Mi Ne' adlı Youtube kanalının sahibi Fester Abdü olarak da bilinen Ali Abdülselam Yılmaz, kardeşi 'Katana' takma isimli Hüseyin Yılmaz'ı eleştirenleri tehdit etti.

Delimine kaç yıl hapis yedi?

Süper Kupa finalinde sahaya atlayan YouTuber "Deli Mi Ne?" 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı İstanbul'da oynanan 2019 UEFA Süper Kupa karşılaşmasının 14. dakikasında tribünden atlayan "Deli Mi Ne?" YouTube kanalının sahibi Faster Abdü olarak bilinen Ali Abdüsselam Yılmaz, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.