PTT Kargo hangi günler açık?

İçindekiler:

  1. PTT Kargo hangi günler açık?
  2. PTT Batman saat kaçta açılıyor?
  3. PTT cumartesi günü açık olur mu?
  4. PTT Kargo Dağıtım Pazar günü çalışıyor mu?
  5. PTT kargo hafta içi kaça kadar dağıtım yapıyor?

PTT Kargo hangi günler açık?

PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor.

PTT Batman saat kaçta açılıyor?

PTT Hafta içi sabah 08.30 ile 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Posta ve Telgraf Teşkilatı, genel müdürlük olarak hizmet veren, Türkiye'nin posta örgütüdür. 2013 yılı Mayıs ayında TBMM'de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir.

PTT cumartesi günü açık olur mu?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri kapalıdır.

PTT Kargo Dağıtım Pazar günü çalışıyor mu?

HAFTA SONLARI KARGOLAR AÇIK MI? Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

PTT kargo hafta içi kaça kadar dağıtım yapıyor?

gibi soruların yanıtları merak ediliyor. PTT Kargo'nun dağıtım saatleri PTT'nin çalışma saatleri ile aynı olacak şekilde ayarlandı. PTT Kargo 08:30-12:30/13:30-17:00 saatleri arasında hizmet veriyor. PTT kargo çalışma saatleri ve PTT kargo hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için derledik.