Iski abonelik ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Iski abonelik ücreti ne kadar?
  2. Iski aboneliği internetten yapılır mı?
  3. Iski abone numarası nasıl öğrenilir?
  4. Iski abonelik başvurusu nerede?
  5. Su faturasını üzerime nasıl alırım?
  6. İSKİ Güvence Bedeli ne zaman iade edilir?

Iski abonelik ücreti ne kadar?

İSKİ SU ABONELİĞİ ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL? İSKİ'nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre konut aboneliği için 144 TL teminat bedeli, 261,57 TL su iştirak bedeli ve 208,26 TL kanal iştirak bedeli ücreti isteniyor.

Iski aboneliği internetten yapılır mı?

Vatandaşlarımız, inşaatı yeni tamamlanmış ve daha önce hiç abone olunmamış konutlarına ilk su aboneliği yapabilmeleri için; internet sitesi üzerinden abone olmak istediği adresi ve diğer bilgileri girerek kaydetmeleri yeterli olmaktadır.

Iski abone numarası nasıl öğrenilir?

İSKİ abone numaramı nasıl öğrenirim ? Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir.

Iski abonelik başvurusu nerede?

Abonelik ile ilgili bazı başvurular ise İSKİ internet sitesi üzerinden yapılabiliyor. Abonelik işlemlerinin önemli bir kısmının tüm şubelerde yapılabildiği uygulama ile bilhassa çalışan ailelerin bu işlemler için en yakın şube müdürlüğüne müracaatları yeterli oluyor.

Su faturasını üzerime nasıl alırım?

Su Aboneliği Nasıl Alınır?
  1. Nüfus cüzdanı
  2. Mülkiyeti belirten belge (kira kontratı, tapu kaydı, lojman tahsis belgesi vb.)
  3. Sayaca ait eski bir fatura veya sayaç seri numarası
  4. Sayacın güncel işareti.
  5. Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi.

İSKİ Güvence Bedeli ne zaman iade edilir?

Teminat bedelinin iadesi için başvurucudan IBAN numarası talep edilir ve 3-5 gün içerisinde teminat bedeli ilgili İBAN adresine yatırılır. E-Devlet sistemi üzerinden günümüzde birçok işlem kolaylıkla, kısa sürede ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bu işlemlerden biri de İSKİ abonelik iptalidir.