İnternet alışveriş onayı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. İnternet alışveriş onayı nasıl yapılır?
  2. Yapı Kredi internet alışverişine nasıl açılır?
  3. Kartımı internet alışverişine nasıl kapatabilirim?
  4. Banka kartımı internete nasıl açabilirim?

İnternet alışveriş onayı nasıl yapılır?

Tek bir kartınız için internet alışverişlerinde kullanım onayı vermek isterseniz ONAY yazıp bir boşluk bırakıp kartınızın son 6 hanesini 6635'e göndermeniz gerekmektedir. Ek kartlarınız ve banka kartlarınız dahil tüm kartlarınız için onay vermek isterseniz HEPSİ yazıp 6635'e gönderebilirsiniz.

Yapı Kredi internet alışverişine nasıl açılır?

Tüm bireysel Yapı Kredi kredi kartlarınız ve varsa bu kartlara bağlı ek kartlarınız ile Yapı Kredi bireysel banka kartlarınızın internetten alışveriş yetkilerini açmak için SMS ile AÇIK yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numaranızı 4944'e SMS göndermeniz gerekmektedir.

Kartımı internet alışverişine nasıl kapatabilirim?

Bankaların çağrı merkezlerinden müşteri temsilcileriyle görüşerek onay verilmesi durumunda kredi kartı online alışverişe kapatılır. Ayrıca sesli yanıt sistemleri ile hızlı ve kolay bir şekilde bu işlem gerçekleşir.

Banka kartımı internete nasıl açabilirim?

İnternet/mobil bankacılık üzerinden, atm ve şubelerden ve Sanal (boşluk) kart son 4 hane yazarak 3280'e sms gönderebilirsiniz. Mobil bankacılık ve internet bankacılığından kart ayarları bölümünde açabilirsiniz. Müşteri hizmetlerinden kredi kartlarınızı internet alışverişine açtırabilirsiniz.