AÖF sınav giriş belgesi nasıl alinir 2021?

İçindekiler:

  1. AÖF sınav giriş belgesi nasıl alinir 2021?
  2. Açıköğretim sınavına online nasıl girilir?
  3. Açıköğretim sınavına telefondan girilir mi?
  4. Online sınavı telefondan olur mu?

AÖF sınav giriş belgesi nasıl alinir 2021?

Sınav giriş belgelerinizi, http://aof.anadolu.edu.tr adresindeki Öğrenci Otomasyonu bölümüne giriş yaparak ya da illerde bulunan Açıköğretim Fakültesi bürolarına bizzat giderek alabilirsiniz. Unutmayın! Sınav giriş belgeleri öğrencilerin adreslerine posta ya da kargo ile gönderilmemektedir.

Açıköğretim sınavına online nasıl girilir?

Online olarak yapılan sınav sürecinde bazı öğrenciler, AÖF online sınava nasıl girilir, sorusunu soruyor. Bu sınavlara esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile giriş yapılabiliyor. Sınavlarda her ders için 30 soru yöneltilirken, öğrencilere 40 dakika süre tanınıyor.

Açıköğretim sınavına telefondan girilir mi?

- www.anadolu.edu.tr adresindeki Açıköğretim Sistemi Sınav Girişi' linki tıklanarak sınava giriş yapılabilir. Sinava nereden katılabilirim? - Sinava internet erişimi olan bilgisayar, akıllı cep telefonu, diz üstü bilgisayar vb. cihazlar ile istediğiniz yerden katılabilirsiniz.

Online sınavı telefondan olur mu?

Çevrimiçi sınav sistemine mobil telefon, tablet veya bilgisayar aracılığıyla giriş yapılabilir. Ancak, yaşanabilecek olası mağduriyetlerin önlenmesi açısından, zorunlu olmadığı sürece, sınavlara masaüstü veya dizüstü bilgisayar aracılığıyla girilmesi önemle tavsiye edilir.