Sodexo Turkiye Genel Mudur?

İçindekiler:

  1. Sodexo Turkiye Genel Mudur?
  2. Ahmet Zeytinoğlu kimdir?
  3. Sodexo nun sahibi kimdir?
  4. Sodexo hangi marketlerde geçerli?
  5. Sodexo hangi ülke?
  6. Sodexo hangi ülkelerde geçerli?
  7. Sodexo hangi bankalarla çalışıyor?
  8. Sodexo Gift Pass giyim çekleri nerelerde geçerli?
  9. Set kart hangi marketlerde geçerli?
  10. Sodexo hangi banka?
  11. Sodexo internet alışveriş yapılır mı?
  12. Sodexo yemek kartı nerelerde geçer?
  13. Sodexo hangi markette geçerli?
  14. Happy de setcard geçiyor mu?
  15. Çetinkaya'da setcard geçiyor mu?
  16. Sodexo kartı nerelerde geçerli?
  17. Işyerine Sodexo nasıl alınır?
  18. Sodexo gift pass nerelerde kullanılır?

Sodexo Turkiye Genel Mudur?

Sodexo Türkiye Genel Müdürü Ahmet Zeytinoğlu, "Sodexo'nun mutfakları her ay bir gün habersiz olarak uzmanlarımız tarafından denetleniyor ve puanlanıyor.

Ahmet Zeytinoğlu kimdir?

Gıda sektörü ile ilk olarak 2007 yılında Fabrika Müdürü olarak göreve başladığı Perfetti Van Melle'de tanıştı. 2010 yılından bugüne kadar ISS Hazır Yemek ve Üretim Genel Müdürlüğü Pozisyonunu başarıyla yürüten Zeytinoğlu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu, evli ve 2 çocuk babası.

Sodexo nun sahibi kimdir?

Ahmet Zeytinoglu - CEO - Sodexo | LinkedIn.

Sodexo hangi marketlerde geçerli?

SODEXO KARTI NERELERDE KULLANILIR? Sodexo kartı; restoran, kafe, pastane gibi yerlere ek olarak yukarıda belirtmiş olduğumuz sodexo geçen marketlerde ve süpermarketlerde de kullanılmaktadır. Restoran veya kafelerde yemek yemek için Sodexo kullanılabilir.

Sodexo hangi ülke?

Yaşam Kalitesi Hizmetlerinde Sektörün Lideri Dünyanın Fransız menşeili en büyük 1. işvereni olan Sodexo, 427 bin çalışanı ile 80 ülkede, günde 100 milyon tüketiciye yaşam kalitesi hizmetleri sunuyor.

Sodexo hangi ülkelerde geçerli?

  • Asya Pasifik.
  • Australia.
  • China.
  • Malaysia.
  • Philippines.
  • South Korea.
  • Thailand.
  • Vietnam.

Sodexo hangi bankalarla çalışıyor?

Sodexo' nun anlaşmalı olduğu bir bankadan (Akbank, Denizbank, HSBC, Yapı Kredi, TEB) ortaklık hesap cüzdanı fotokopisi (Bu bankalar harici banka hesabı kabul edilmemektedir)

Sodexo Gift Pass giyim çekleri nerelerde geçerli?

Hediye kartları, Sodexo'nun anlaşmalı olduğu firmalarında tüm mağazalarında geçerlidir. Hediye çeklerini kampanyalı ve indirimli ürünler dahil olmak üzere tüm ürünlerde geçerlidir. Bazı markalarda kampanyalı ve indirimli ürünlerde geçerli değildir. Güncel bilgiyi firmanın internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

Set kart hangi marketlerde geçerli?

  • İSTANBUL'DA SETCARD GEÇEN MARKETLER. Paşalı Süpermarket. Yavuzlar Süpermarket. Rammar. Serra AVM. Kurtoğlu Süpermarket. ...
  • İZMİR'DE SETCARD GEÇEN MARKETLER. Ege Çarşı Mağazaları Çiftbağı Market. Bölükler Market. Uygar Market. Gören Market. ...
  • ANKARA'DA SETCARD GEÇEN MARKETLER. Hilal Market. Kaysantaş Başgimpa. Taşanlar Süpermarket. Tim 1.

Sodexo hangi banka?

Şirket adına banka hesap bilgisi (Sodexo'nun anlaşmalı olduğu Akbank, Yapı Kredi, HSBC, Denizbank,Teb herhangi birinden hesap bilgisi olmalıdır.

Sodexo internet alışveriş yapılır mı?

SODEXO İLE ONLINE ALIŞVERİŞ Sodexo Restaurant Pass yemek kartınız ile online sipariş verebilir, bakiyenizi hem yemek hem de gıda ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz. ... Online satış yapan aşağıdaki üye iş yerlerinden online alışveriş yapabilir, temassız teslim alabilirsin.

Sodexo yemek kartı nerelerde geçer?

Sodexo kartı; restoran, kafe, pastane gibi yerlere ek olarak yukarıda belirtmiş olduğumuz sodexo geçen marketlerde ve süpermarketlerde de kullanılmaktadır. Restoran veya kafelerde yemek yemek için Sodexo kullanılabilir. Buna ek olarak, market alışverişlerinde Sodexo'dan faydalanmak mümkündür.

Sodexo hangi markette geçerli?

ÇAĞRI MARKET: Çağrı marketlerde sodexo kartınızı kullanarak alışveriş yapabilirsiniz. HAPPY CENTER: Happy Center marketlerde sodexo kartınızı kullanarak alışveriş yapabilirsiniz. BİÇEN MARKET: Biçen marketlerde sodexo kartınızı kullanarak alışveriş yapabilirsiniz.

Happy de setcard geçiyor mu?

Happy Center marketlerinin çoğunda Setcard geçerli fakat Şirinevler'de bulunan şubenizde Setcard geçmiyor. Böyle büyük bir marketler zincirinde bazı şubelerde Setcard geçiyor bazılarında geçmiyor diye bir şey olamaz.

Çetinkaya'da setcard geçiyor mu?

TİCKET RESTAURANT, WINWIN, GİFTCARD, MULTİNET, SETCARD, 41 KART, ANTİKKAPI kart ve kuponları geçerlidir.

Sodexo kartı nerelerde geçerli?

SODEXO KARTI NERELERDE KULLANILIR? Sodexo kartı; restoran, kafe, pastane gibi yerlere ek olarak yukarıda belirtmiş olduğumuz sodexo geçen marketlerde ve süpermarketlerde de kullanılmaktadır. Restoran veya kafelerde yemek yemek için Sodexo kullanılabilir.

Işyerine Sodexo nasıl alınır?

Sözleşme Aşaması
  1. Vergi levhası fotokopisi.
  2. Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  3. İşyeri sahibinin imza beyannamesi.
  4. Banka hesap cüzdanı fotokopisi (Sodexo'nun anlaşmalı olduğu Akbank, Yapı Kredi, HSBC, Denizbank,Teb herhangi birinden hesap bilgisi olmalıdır. Bu bankalar harici banka hesabı kabul edilmemektedir.)

Sodexo gift pass nerelerde kullanılır?

Sodexo Gift Pass Hediye Kartı Hediye kartları, Sodexo'nun anlaşmalı olduğu firmalarında tüm mağazalarında geçerlidir. Hediye çeklerini kampanyalı ve indirimli ürünler dahil olmak üzere tüm ürünlerde geçerlidir.