MEB nasıl mesaj atılır?

İçindekiler:

  1. MEB nasıl mesaj atılır?
  2. 8383 kimin numarası?
  3. Vodafone MEB Pro tarifesi nedir?
  4. Çocuğum hangi okula atandı?
  5. Mobil Bilgi Sistemi nedir?
  6. MEB tablet kimler alabilir?

MEB nasıl mesaj atılır?

yazıp 8383'e gönderin.

8383 kimin numarası?

Milli Eğitim Bakanlığı, ''8383 Mobil Bilgi Servisi''ni hayata geçirdi. Servisle resmi ve özel okullardaki öğrencilerin e-okul sistemine girilen devamsızlık, sınav tarihleri, sınav sonuçları, karne notları, diploma notu, nakil ve okul kaydıyla ilgili veriler, kısa süre içinde mesajla velilere bildirilecek.

Vodafone MEB Pro tarifesi nedir?

MEB Mobil Bilgi Servisi kapsamında abonelik vergiler dahil aylık 2.5 TL ile, her bir başarılı sorgulama vergiler dahil 1 TL ile ücretlendirilir.

Çocuğum hangi okula atandı?

Çocuğunuzun hangi okula gideceğini ve eğitim hayatı ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri E-okul Yönetim Bilgi Sistemi internet adresine girerek "Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi" ekranına tıklayın. Ardından öğrencinin T.C kimlik numarası ve okul numarasını girerek sisteme kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.

Mobil Bilgi Sistemi nedir?

MEB Mobil Bilgi Servisi Milli Eğitim Bakanlığı veri tabanında yer alan öğrenci bilgilerinin SMS yolu ile de takip edilebildiği bir servistir.

MEB tablet kimler alabilir?

Diğer bir açıklama da Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından geldi. ... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Değerli velilerimiz, tablet dağıtımı, ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından, gelir durumu, eğitim çağındaki kardeş sayısı gibi kriterlerle okullarımız aracılığıyla yapılıyor.