Alo 147 ne Hattı?

İçindekiler:

  1. Alo 147 ne Hattı?
  2. MEB Çağrı Merkezi ne işe yarar?
  3. Milli Eğitim Çağrı Merkezi hafta sonu açık mı?
  4. Okul sınavları kaç dakika olacak?
  5. Milli Eğitim Bakanlığı'nın numarası kaç?
  6. Alo 147 Kimdir?
  7. AÖL Okul şifresi nasıl alınır?
  8. Milli Eğitim hangi günler açık?
  9. Lisede Bir günde en fazla kaç sınav yapılabilir?

Alo 147 ne Hattı?

MEB İletişim Merkezi “MEBİM 147” eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla öğrenci, veli, öğretmen ve diğer bütün vatandaşlarımızdan gelen her türlü bilgi edinme, soru, talep, görüş, öneri, ihbar ve şikâyeti, etkin ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla 'de Van Erciş'te hizmet vermeye başlamıştı ...

MEB Çağrı Merkezi ne işe yarar?

Vatandaşların aramalarını tek numara üzerinden yapabilmelerini sağlamak için Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM-4) kullanılacak. Çalışma kapsamında, 81 ilde hizmet veren 242 RAM'da dönüşümlü mesai yapan yöneticiler ile gönüllü birer rehberlik ve özel eğitim öğretmeninden oluşan ekip görev alacak.

Milli Eğitim Çağrı Merkezi hafta sonu açık mı?

Hafta sonu ise Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmamaktadır.

Okul sınavları kaç dakika olacak?

- Bir sınav süresi 40 dakika olacak. Sınavlarda çıkacak soru sayısı ve soru türü dersin öğretmeni tarafından belirlenecek. Sınavlarda hangi konulardan soru çıkacak? - Sınavlarda ikinci dönemin başından tarihine kadar işlenen konulardan soru sorulacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın numarası kaç?

Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi 4 danışma hattı öğretmen odaklı hizmet verecek.

Alo 147 Kimdir?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un talimatıyla "ALO 147" hattı kaldırılarak yerine başta öğretmenler olmak üzere öğrenci, veli ve diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İletişim Merkezi "4" telefon hattı kuruldu.

AÖL Okul şifresi nasıl alınır?

1. yöntem : Kayıt yaptırdığınız okula giderek yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz. 2. yöntem : Telefonla ALO 147 yi arayarak AÖL öğrenci şifresini unuttuğunuzu ve yeni şifre almak istediğinizi söyleyerek AÖL öğrenci şifrenizi yeniden talep edebilirsiniz.

Milli Eğitim hangi günler açık?

Milli Eğitim Müdürlüğü Haftalık Çalışma Saatleri
Pazartesi:08.30 – 17.00
Çarşamba:08.30 – 17.00
Perşembe:08.30 – 17.00
Cuma:08.30 – 17.00
Cumartesi:Kapalı
2 satır daha

Lisede Bir günde en fazla kaç sınav yapılabilir?

Sınavların zamanı, en az bir hafta önceden öğrencilere duyurulur. Bir sınıfta/şubede bir günde yapılacak sınav sayısı ikiyi, her bir sınav süresi ise bir ders saatini geçemez.