Zayıflamak için soğan suyu kürü nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Zayıflamak için soğan suyu kürü nasıl yapılır?
  2. Soğan suyu zayiflatir mı?
  3. Soğan kürü aç karnına mı tok karnına mı?
  4. Soğan kürü yaparken nelere dikkat etmeliyiz?

Zayıflamak için soğan suyu kürü nasıl yapılır?

Zayıflatan soğan suyu tarifi 1 adet kuru soğanı iyice yıkayın ve sirkeli suda bir süre bekleterek dezenfekte edin. Ardından 2 bardak suyu tencereye ekleyin ve bir taşım kaynatın. Kuru soğan kabukları ile birlikte 4 eşit parçaya ayrılarak kaynayan suya atılır ve 5 dakika kadar kaynatılır. Soğanlı suyunuz artık hazırdır.

Soğan suyu zayiflatir mı?

SOĞAN SUYU ZAYIFLATIR MI? Soğan suyu, yüksek miktarda antioksidan içeriği ile vücuttaki ödemin atılmasına yardımcı olur, toksin maddelerin atımını kolaylaştırır, yağ yakımını hızlandırır. Bunlardan dolayı özellikle aç karnına içilen soğan suyu kilo vermeye yardımcı rol oynar.

Soğan kürü aç karnına mı tok karnına mı?

Hazırladığınız soğan kürünü ılık bir şekilde sabahları aç karnına bir bardak tüketebilirsiniz. Akşamları da uyumadan önce 1 bardak daha için. Bu şekilde sabah akşam, günde toplam 2 bardak içmek üzere 15 gün boyunca kürü uygulayabilirsiniz.

Soğan kürü yaparken nelere dikkat etmeliyiz?

Soğan kürü öğle ve akşam yemeklerinden önce aç karna bir bardak olarak tüketilmelidir. Kür yapımında kullanacağınız soğanların taze olmasına dikkat edin. Köklenmiş ve çimlenmiş soğanlar bayattır. Kürü hazırlarken kabuğu açık kahverengi, içi ise beyaz soğanlar kullanılmalıdır.