Turk Telekom ramazana ozel 1 GB nasil alinir?

İçindekiler:

  1. Turk Telekom ramazana ozel 1 GB nasil alinir?
  2. TT Özel 10 GB 19 tl nasıl yapılır 2021?
  3. GB transferi nasıl yapılır Turk Telekom?
  4. Türk Telekom 30 GB hediye nasil alinir?
  5. Vodafone ramazana özel 1 GB internet nasıl alınır?
  6. Türk Telekom en az kac tl yuklenir?
  7. Türk Telekom Mobil veri paylaşımı ücretli mi?

Turk Telekom ramazana ozel 1 GB nasil alinir?

Türk Telekom ramazana özel 1 GB bedava internet kampanyası sadece Türk Telekom abonelerinin katılımına açıktır. Eğer BİMcell, POCELL, Teknosacell, Vestelcell ve Pttcell hat sahibi iseniz hediye internet almak için HEDIYE1GB yazıp 5555'e kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.

TT Özel 10 GB 19 tl nasıl yapılır 2021?

Selfy Efsane 10 GB Kampanyası'na katılmak için hattından EFSANE 10 yazıp 4545'e SMS gönderebilirsin. SMS ile kayıt olabileceğin gibi, müşteri hizmetlerini arayarak da talebini iletebilirsin.

GB transferi nasıl yapılır Turk Telekom?

SMS ile; Hediye İnternet göndermek için, HEDIYE yazıp, Hediye İnternet göndermek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve gönderim miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir.

Türk Telekom 30 GB hediye nasil alinir?

Prime olmayan faturalı tarifelerden, tarife değişikliği ile Prime tarifelere yeni gelen müşteriler ilk 3 ay 30 GB cepten internet kazanıyor! 30GB hediye interneti kullanmaya başlamak için PRIME HEDIYE 30GB yazıp 5555'e SMS gönderilmesi yeterli.

Vodafone ramazana özel 1 GB internet nasıl alınır?

Vodafone Ramazan'da faturalı ve faturasız abonelerine 1 GB bedava internet vermeyi planlıyor. Ramazan 1 GB bedava internet paketini Vodaofne Yanımda uygulaması fırsatlar bölümünden alabilirsiniz. Vodafone Ramazan 10 GB internet paketi yanımda uygulamasında en uygun fiyar ile sahip olabilirsiniz.

Türk Telekom en az kac tl yuklenir?

Avea Türk Telekom 10 ve 15 TL olan en az yükleme sınırını 20 TL yaptı.

Türk Telekom Mobil veri paylaşımı ücretli mi?

İnternet paylaşım ücreti KDV, ÖİV dahil aylık 5 TL olarak Türk Telekom Prime mobil tarifesindeki müşteri faturasına yansıtılacak ve iptal edilmemesi durumunda bir sonraki dönem otomatik olarak yenilenecektir. ... Bir fatura dönemi içerisinde birden fazla hatla paylaşım yapılsa dahi sadece 5 TL ücret tahsil edilecektir.