5 i bir yerde çayı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. 5 i bir yerde çayı ne işe yarar?
  2. Lipton beşi bir arada içinde neler var?
  3. Besi bir yerde Cayda neler var?
  4. Funda çayı zayıflamak için nasıl kullanılır?
  5. Funda suyu zayıflamak için nasıl kullanılır?
  6. Lipton beşi bir arada ne işe yarar?

5 i bir yerde çayı ne işe yarar?

1 litre kaynatılmış suyun üzerine baharatları atıp ağzı kapalı 20 dk dinlendirelim sonra sıcak yada soğuk fark etmez gün içinde tüketelim iştahı kapatıyor hazmı kolaylaştırıyor yağ yakıcı ve idrar sokucu sayesinde kolay kilo verdiriyor. :) 5 i Bir Yerde Zayıflama Çayı 17.02.2015 12:01 tarihinde yayınlandı.

Lipton beşi bir arada içinde neler var?

Nedir bu beşli?” diye sorarsanız; mate, biberiye, yeşil çay, funda otu ve kekik… Az çok bir çoğumuz bu çayların faydalarını tahmin edebiliyoruz ama özellikle altını çizmem gereken kısımlar var yine de: Funda otunun kolesterol düşürücü ve idrar yollarını dezenfekte edici özellikleri var.

Besi bir yerde Cayda neler var?

'Beşi bir yerde' olarak da anılan çay ise zayıflama açısından önem taşıyor. Yeşilçay, biberiye, funda, mate ve kekik karıştırılarak elde edilen doğal bitki çayı, zayıflamak isteyenler için günde 3 su bardağı olarak tüketilebiliyor.

Funda çayı zayıflamak için nasıl kullanılır?

Coşkun, “Funda yaprağını yeşil çay, biberiye, kekik ve mate ile karıştırıp hazırladığınız çay ile ayda ortalama 5 kilo verilebilirsiniz. Kaynatılmış suda 3 dakika kaynatılıp 15-20 dakika demlendirilen funda yaprağı vücuttaki yağları eritiyor, söktürücü ve terletici özellikleri sayesinde zayıflamaya yardımcı oluyor.

Funda suyu zayıflamak için nasıl kullanılır?

Özellikle funda ve biberiye çayı ile zayıflama kürü kullananların çok daha hızlı kilo verdikleri gözlenmiştir. Funda yaprağı kurusu ile biberiye karışımının üzerine sıcak su eklenerek 10-15 dakika demlenir. Demlenen çay aç karnına her öğünden önce birer bardak içilir.

Lipton beşi bir arada ne işe yarar?

”Nedir bu beşli?” diye sorarsanız; mate, biberiye, yeşil çay, funda otu ve kekik… ... Az çok bir çoğumuz bu çayların faydalarını tahmin edebiliyoruz ama özellikle altını çizmem gereken kısımlar var yine de: Funda otunun kolesterol düşürücü ve idrar yollarını dezenfekte edici özellikleri var.