Kükürtlü sabun yüze iyi gelir mi?

İçindekiler:

  1. Kükürtlü sabun yüze iyi gelir mi?
  2. Kükürtlü sabun nasıl kullanılır?
  3. Kükürtlü sabunun yan etkileri nelerdir?
  4. Kükürtlü sabun sivilceleri geçirir mi?
  5. Kükürt Sabunu işe yarıyor mu?
  6. Kükürt sabunu hangi ciltler için?

Kükürtlü sabun yüze iyi gelir mi?

Kükürt sabunu ciltteki fazla yağı alıp sivilce sorununu çözerken aynı zamanda sivilceye bağlı olarak ortaya çıkabilecek lekeleri de önler. Ciltteki ölü derinin temizlenmesini sağlar. Antiseptik ve anti bakteriyel olması sebebiyle bakterilerin yol açtığı pek çok hastalığa iyi gelir. Cildi gergin ve pürüzsüz gösterir.

Kükürtlü sabun nasıl kullanılır?

Kükürtlü sabun günde 2 defa kullanılması tavsiye edilir. Özellikle yağlı cilde sahip olanların günde 2 defa kullanması tavsiye edilir. Kükürtlü sabun su ile birlikte yüze uygularken 1-2 dakika masaj yaparak bekletilmesi daha iyi bir sonuç için önerilir.

Kükürtlü sabunun yan etkileri nelerdir?

Sert yapısı nedeniyle hassas cilt yapısına sahip olan kişilerin bir kere deneyip yan etki görmedikten sonra kullanmaya devam etmeleri önerilir. Aksi halde bilinçsiz bir şekilde kullanılmaya devam edilen kükürtlü sabun cildin tahriş olmasına neden olabilir.

Kükürtlü sabun sivilceleri geçirir mi?

Kükürt sabunu ciltteki ölü deriyi atacaktır. Bu şekilde vücuttaki tüm akneler, kusurlar ve ölü deriler de giderilebilir. Kerolitik etkisi olan kükürt sabunu sivilceleri ve akneleri de kurutur. Düzenli kükürt sabunu kullanımı sayesinde ciltteki yağ salgısı da azalacaktır.

Kükürt Sabunu işe yarıyor mu?

Kükürt sabunu ciltteki akneleri hızlı bir şekilde kurutacaktır. Antiseptik ve anti bakteriyel özelliği bulunan kükürt sabunu ciltteki mikroplara karşı da savaşır. Bunun yanı sıra ciltteki yağlanma sorunu düzenli kükürt sabunu kullanıldığında kolaylıkla giderilebilecektir.

Kükürt sabunu hangi ciltler için?

Eczanelerden ve aktarlardan alınan kükürt sabunu vücut temizliğinde kullanılır. Aynı zamanda bu sabun ciltteki ölü deriyi de arındıracaktır. Özellikle de yağlı ciltlerde mutlaka kükürt sabunu kullanılmalıdır. Bu sabun cildi güzel bir şekilde temizler.