Internetten HGS nasıl yüklenir?

İçindekiler:

  1. Internetten HGS nasıl yüklenir?
  2. PTT HGS ücreti ne kadar 2021?
  3. HGS para yükleme nasıl yapılır?
  4. HGS Yükleme Nasıl Yapılır?
  5. OGS almak için ruhsat sahibi şart mı?

Internetten HGS nasıl yüklenir?

HGS Müşteri Hizmetleri Sayfasına erişmek için https://hgsmusteri.ptt.gov.tr linkine tıklayınız. PTT İşyerlerinden Etiket ve Kart tipi HGS ürünler için Nakit olarak veya Posta Çeki Hesabı üzerinden satış ve bakiye yükleme işlemi yapılmaktadır.

PTT HGS ücreti ne kadar 2021?

Peki, HGS ürünü ücreti 2021 ne kadar? PTT'nin internet sitesinde şu bilgi yer alıyor: PTT işyerleri tarafından satılan HGS ürünlerinden yapışkan tipi etiket bedeli 12,5 TL, kart tipi etiket bedeli ise 25 TL'dir. Müşterilerin satış esnasında etiket bedeline ek olarak bakiye de yüklemeleri gerekmektedir.

HGS para yükleme nasıl yapılır?

Hangi ödeme yöntemleri ile HGS bakiyesi yükleyebilirim? PttAVM.com üzerinden kredi kartı veya havale/EFT yöntemi ile HGS etiketlerinize, online bakiye yükleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

HGS Yükleme Nasıl Yapılır?

Banka yardımıyla HGS yükleme ya da ödeme yapmak için ise HGS'nin alındığı banka ile işlem yapılmalısınız. Bu işlem için HGS alınan banka şubesine giderek HGS ödeme ya da yükleme işlemi yapabilirsiniz. Veya HGS alınan bankanın internet şubesine giriş yaparak HGS ödeme ya da yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

OGS almak için ruhsat sahibi şart mı?

OGS etiketi satın almak için gerekli belgeler nedir? Bireysel başvuru için; araç ruhsatı ve kimlik belgenizi getirmeniz yeterlidir. ... Kiralık araç için OGS etiketi satın almak istiyorsanız, aracı kiralayan ya da kiraya veren taraflar arasında yapılan kira sözleşmesini getirmeniz gerekmektedir.