Mehmet Aydın ne kadar dolandırdı?

İçindekiler:

  1. Mehmet Aydın ne kadar dolandırdı?
  2. Tosuncuk parayı katladı mı?
  3. Tosuncuk ne kadar para getirdi?
  4. Tosuncuk ne dedi?
  5. Tosuncuk Mehmet Aydın nereli?
  6. Tosuncuk kim ne yaptı?
  7. Tosuncuk kaç yil hapis yedi?
  8. Mehmet Aydın Kaç Yaşında Çiftlik Bank?
  9. Çiftlik Bank kaç yıl sürdü?
  10. Mehmet Aydın kaç yaşında dolandırdı?
  11. Mehmet Aydın niye teslim oldu?

Mehmet Aydın ne kadar dolandırdı?

kişiye 398,3 milyon TL ödeme yapılırken kalan 113,4 milyon TL'nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) kurulan Fame Game şirketine aktarıldığı ifade edldi. Oradan da Çiftlik Bank'ın CEO'su ve kurucusu Mehmet Aydın'ın ve karısının şahsi hesaplarına paranın gönderildiği kaleme alındı.

Tosuncuk parayı katladı mı?

'Tosuncuk' Mehmet Aydın: 1.5 milyar topladım, Bitcoin'deki paramı 10'a katladım" - YouTube.

Tosuncuk ne kadar para getirdi?

Sermaye Piyasası Kurulu'nun raporuna göre kişiden 511 milyon TL toplandı. kişiye 393 .3 milyon TL ödeme yapıldı. Kalan para ise Kıbrıs'a ve Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın ile eşinin hesabına aktarıldı.

Tosuncuk ne dedi?

"Tosuncuk" lakabıyla tanınan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın ilk ifadesine TRT Haber ulaştı. Aydın, "Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum. Borçlarımı ödeyeceğim" dedi. ... İfadesinde, borcunun büyük bölümünü ödediğini, borcu kadar alacaklarının da olduğunu, geri kalanını da ödeyeceğini öne sürdü.

Tosuncuk Mehmet Aydın nereli?

Aslen Espiyeli olan Mehmet Aydın, 'de Bursa'nın Nilüfer ilçesinde doğdu. Fatih adında bir ağabeyi vardır. İlköğrenimini Bursa'da tamamladı. Bir dönem Egoman takma adıyla rap müzik yaptı.

Tosuncuk kim ne yaptı?

Bir dönem Egoman takma adıyla rap müzik yaptı. Ağustos 2016'da merkezi Kuzey Kıbrıs'ta bulunan Çiftlik Bank adlı şirketi kurdu.Çiftlik Bank'ı ilk etapta oyun olarak geliştiren Mehmet Aydın, biriken paralarla 4-5 ay sonra Bursa İnegöl'de 250 büyükbaş hayvan kapasiteli çiftliğini açtı.

Tosuncuk kaç yil hapis yedi?

Kamuoyunda "Çiftlik Bank" olarak bilinen sistemin kurucusu ve 2 yıldan fazla süredir firari olan Mehmet Aydın, kişinin mağdur olduğu davada yıldan yıla kadar hapisle yargılanıyor.

Mehmet Aydın Kaç Yaşında Çiftlik Bank?

Hayatı Aslen Espiyeli olan Mehmet Aydın, 'de Bursa'nın Nilüfer ilçesinde doğdu.

Çiftlik Bank kaç yıl sürdü?

İki yıl içinde yaklaşık 80 bin kişiden 500 milyon TL'den fazla para topladığı belirtilen Çiiftlik Bank hakkında başlatılan soruşturmalar kapsamında şirket yöneticileri için yakalama kararı çıkartıldı.

Mehmet Aydın kaç yaşında dolandırdı?

Mehmet Aydın (d. ), nitelikli dolandırıcılık suçundan kırmızı bülten ile aranmış Türk girişimcidir. Eren Çakar takma adıyla rap şarkılar çıkarmıştır....Mehmet Aydın (1991 doğumlu)
Mehmet Aydın
Doğum Bursa, Türkiye
Takma ad(lar)Tosuncuk, Egoman
Suçlama(lar)Dolandırıcılık
Yakalanma durumuTeslim oldu
7 satır daha

Mehmet Aydın niye teslim oldu?

En son basında adliyeye başvuran mağdurların zararının 64 milyon lira olduğunu öğrenince el konulan mal varlığımın bunu karşılamaya yeteceğini düşünerek teslim oldum. ... Bütün mal varlığıma da gerek Türkiye'de gerekse Uruguay'da el konuldu.