Aşkı Memnu hangi konakta çekildi?

İçindekiler:

  1. Aşkı Memnu hangi konakta çekildi?
  2. Aşkı Memnu evi geziliyor mu?
  3. Ziyagil Yalısı kaç para?
  4. Aşk-ı Memnu yaşanmış bir hikaye mi?
  5. Vehbi Koç Yalısı kimin?
  6. Aşk-ı Memnu Bihter Behlül Taş Ev nerede?
  7. Firdevs hanımın Yalısı nerede?

Aşkı Memnu hangi konakta çekildi?

Kanal D'de yayınlandığı dönem Türk televizyon tarihine damga vuran “Aşk-ı Memnu” dizisinin çekildiği Sarıyer'deki yalı, halı kilim müzesi oldu. “Aşk-ı Memnu” dizisinde Ziyagil Ailesi'nin yalısı olan Sarıyer'deki Büyükdere Evi, özel bir sergi için kapılarını açtı.

Aşkı Memnu evi geziliyor mu?

Ay Yapım imzalı dizinin çekimlerinin yapıldığı yalı ise izleyicilerin ilgi odağı haline gelmiştir. Dizinin bitmesinin ardından pek çok kişinin ziyaret ettiği yalı şuan da kilim müzesi olarak hizmet vermektedir.

Ziyagil Yalısı kaç para?

Aşk-ı Memnu dizisine ev sahipliği yapan köşklerden biri satılığa çıktı. İşte o haber.. Nebahat Çehre'nin oynadığı Firdevs Hanım'ın kızının yanına taşınmadan önce oturduğu Sarıyer'deki köşkün fiyatı 2 milyon Euro... İnternette Aşk-ı Memnu'ya ev sahipliği yapan köşk olarak tanımlanan ev 600 metrekare ve 7 oda bir salon.

Aşk-ı Memnu yaşanmış bir hikaye mi?

Birbirlerine komşu yalılarda oturan iki áşığın, birbirlerine yazdığı mektuplar, Uşaklıgil'in "Aşk-ı Memnu" romanının gerçekten yaşanmış bir örneği olarak bugün hálá arşivlerde duruyor. Hatice Sultan'ın (Kemalciğim, ruhum, ömrüm) diye başlayan bir mektubunun altında, "26 muharrem 322, " tarihi bulunuyor.

Vehbi Koç Yalısı kimin?

Yalının şimdiki sahibi Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç.

Aşk-ı Memnu Bihter Behlül Taş Ev nerede?

Aşk-ı Memnu çekimleri için 1.500 dolara geceliği kiraya verildi. Behlül ve Bihter'in herkesten kaçtığı ve buluştuğu taş ev İstanbul'a çok yakın. Aşkı Memu taş ev Riva'da. İstanbul'a en yakın gezilecek yerlerden biri olan Riva'da bulunan taş ev izleyicilerin dikkatini çekti.

Firdevs hanımın Yalısı nerede?

Nebahat Çehre'nin oynadığı Firdevs Hanım'ın kızının yanına taşınmadan önce oturduğu Sarıyer'deki köşkün fiyatı 2 milyon Euro... İnternette Aşk-ı Memnu'ya ev sahipliği yapan köşk olarak tanımlanan ev 600 metrekare ve 7 oda bir salon.