MSN nedir nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. MSN nedir nasıl kullanılır?
  2. MSN konuşmalarına nasıl ulaşabilirim?
  3. MSN uygulamasi nedir?
  4. Windows Live Messenger konuşma kayıtları nerede?
  5. MSN hangi uygulama?
  6. MSN nedir tıp?

MSN nedir nasıl kullanılır?

Arama motoru hizmetinin yanı sıra bir portal olarak haber, video, yaşam gibi çeşitli konularda gezginlerine çeşitli bilgiler sağlar. Ayrıca; MSN Messenger, Microsoft'un sahip olduğu MSN Passport sistemindeki kullanıcı adını kullanarak giriş yapılabilen anında mesajlaşma servisidir.

MSN konuşmalarına nasıl ulaşabilirim?

Bilgisayarınızda ise eski konuşmalarınız, C:\Users\(your user)\Documents\My Received Files\ bölümünden ulaşabilirsiniz.

MSN uygulamasi nedir?

MSN uygulamaları Kullanıcılara öncelikle MSN'e yayın yapan kaynaklardan bilgi sağlayan bir dizi web tabanlı çapraz platform uygulamasıdır. MSN uygulamaları, kaynaklardan bilgi sağlayan toplam olmayan denetim sağlar.

Windows Live Messenger konuşma kayıtları nerede?

Eğer işaretli değilse iletileriniz kayıt edilmez. Konuşma geçmişini kayıtlı istiyorsanız bu şıkkın işaretli olması gerekir. Bilgisayarınızda ise eski konuşmalarınız, C:\Users\(your user)\Documents\My Received Files\ bölümünden ulaşabilirsiniz.

MSN hangi uygulama?

MSN uygulamaları Kullanıcılara öncelikle MSN'e yayın yapan kaynaklardan bilgi sağlayan bir dizi web tabanlı çapraz platform uygulamasıdır....Seyahat.
Geliştirici(ler)Microsoft
İşletim sistemiWindows 8, Windows Phone 8
Resmî sitesiMSN Seyahat
2 satır daha

MSN nedir tıp?

Multipl Skleroz (MS) hastalığı, etkisini merkezi sinir sisteminde gösteren ve ataklarla kendini belli eden kronik sinir sistemi hastalığıdır. Bağışıklık sistemi vücudu dışarıya karşı korurken kendi hücrelerini tanır.