Buruna takılan küpe adı nedir?

İçindekiler:

  1. Buruna takılan küpe adı nedir?
  2. Burun piercing halka nasıl çıkarılır?
  3. Kulak Tragus neresi?
  4. Burun hızma nerede takılır?
  5. Ilk hızma ne kadar kalmalı?
  6. Piercing çıkar mı?
  7. Tragus piercing çok acıyor mu?
  8. Burun piercing hemen kapanır mı?

Buruna takılan küpe adı nedir?

Burun piercing modelleri hızma ve halka piercing modelleri olarak ikiye ayrılır. Tabii ki yaratıcılığınıza göre başka piercing modellerini de burnunuza takabilirsiniz. En yaygın burun piercing modelleri halka, yarım halka ve hızma şeklindedir.

Burun piercing halka nasıl çıkarılır?

Başınızı hafifçe arkaya eminiz ve daha sonra nal şeklinde halkının bir ucunu parmaklarınızla tuttuktan sonra hafifçe halka taşına yerinden alın ve halkayı burnunuzdan dikkatli bir şekilde çıkarmış olacaksınız.

Kulak Tragus neresi?

1. Tragus. Son zamanlarda inanılmaz bir popülerlik kazanan tragus piercingi, kulak kanalının üzerinden doğrudan lobunuza oturan bir iç kıkırdak parçası.

Burun hızma nerede takılır?

Kısa mesafeler çabuk iyileşir. Küpe ya da hızma takmak için en uygun yerler, kısa mesafeli ve kıkırdak damar kas gibi dokuların az olduğu yerlerdir. Kulak memesi en uygun yer.

Ilk hızma ne kadar kalmalı?

Burun hızma iltihaplanması olmadığı durumlarda deliğin iyileşme kullanıma başlanma süresi 15-20 gün arasındadır. Bu geçen süreçte uzmanı tarafından önerilen burun hızma deliği kremi kullanılmalıdır. Elleriniz ile dokunulmaması ve olası mikrop kapma,şişlik yada kızarıklıklar da hemen uzmanınıza göstermeniz gerekir.

Piercing çıkar mı?

Piercinglerin genel olarak sistemi vidalar ve somunlarla aynıdır. Saat ibresi yönünde sıkışır, tersi istikametinde açılır. Toplardan birini tutup diğerini çevirerek açabilirsiniz. Bunun yanında geçmeli piercing çeşitleri de mevcuttur bunları ise top kısmından çekilerek çıkartılır.

Tragus piercing çok acıyor mu?

yapılırken kesinlikle acımaz. tabancayla kulak memesinde normal delme işlemi çok daha fazla acır.

Burun piercing hemen kapanır mı?

Deliğin içi tamamen deri ile kaplanınca, delik artık kolay kolay kapanmaz. Hızmayı çıkartınca 2-3 günde delik kapanıyorsa demek ki epitelize olmamıştır. Yani deliğin içi iyileşmemiş yara halindedir. Kısa mesafeler çabuk iyileşir.