Alisan kurt mu?

İçindekiler:

  1. Alisan kurt mu?
  2. Alisan nereli kurt mu?
  3. Alişan'ın soyismi nedir?
  4. Alişan hangi köylü?
  5. Alişan Kürt mü yoksa Türk mü?
  6. Ali şanın babası kim?
  7. Alişan nereli kaç doğumlu?
  8. Berdan Mardini Kürt mü Arap mı?
  9. Alişan'ın annesi babası kimdir?
  10. Ali Şanin kuzeni kimdir?
  11. Şarkıcı Alişan ın babası kimdir?
  12. Alişan annesi kimdir?
  13. Şarkıcı Alişan kaç kardeşler?
  14. Berdan Mardini nereli kürt mü?
  15. Berdan Mardini Kimdir?

Alisan kurt mu?

Alişan'ın hayli düşkün olduğu ve sürekli ismini zikrettiği annesinin adı da Suzan Tektaş. Alişan aslen Bingöllü. ... Alişan'ın gerçek ismi ise Serkan Burak'dır, soyadı ise Tektaş'dır. 19 Haziran 1976 tarihinde İstanbul Kasımpaşa'da doğan Alişan aslen Bingöllü ve Zaza kökenlidir.

Alisan nereli kurt mu?

Sahne ismi Alişan olan Serkan Burak Tektaş, 19 Haziran 1976'da doğdu. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöllüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi.

Alişan'ın soyismi nedir?

Alişan'ın gerçek ismi Serkan Burak'dır. Alişan soyadını kullanmadığı için genelde bilinmez. Alişan'ın soyada Tektaş'dır. Alişan'ın hayli düşkün olduğu ve sürekli ismini zikrettiği annesinin adı da Suzan Tektaş.

Alişan hangi köylü?

Serkan Burak Tektaş, ya da bilinen adıyla Alişan, Bingöl'lü bir ailenin çocuğu olarak 19 Haziran 1976'da İstanbul Erenköy'de dünyaya geldi.

Alişan Kürt mü yoksa Türk mü?

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Zaza kökenlidir ve Bingöllüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi.

Ali şanın babası kim?

Mehmet Tektaş Alişan/Babalar

Alişan nereli kaç doğumlu?

Serkan Burak Tektaş ya da sahne adıyla Alişan (d. 19 Haziran 1976; Şişhane, Beyoğlu, İstanbul), Türk şarkıcı, sunucu ve oyuncudur.

Berdan Mardini Kürt mü Arap mı?

1978 Diyarbakırlı olan şarkıcı aslen Mardinli. ... BERDAN MARDİNİ KİMDİR: Anne ve babası Mardin'in Yaylabaşı köyünden olan Mardini, 'de Diyarbakır'da doğdu. Yedi kardeş'in 6. sı olan olan Mardini'nin babası T.Z.D. Kurumunda çalışan bir devlet memuruydu.

Alişan'ın annesi babası kimdir?

Suzan Tektaş Mehmet Tektaş Alişan/Ebeveynleri

Ali Şanin kuzeni kimdir?

Şarkıcı Alişan'ın kuzeni Ozan Tektaş beyin kanamasından vefat etti. Ozan Ebcin, Selçuk Tektaş'ın cenazesine de katılmıştı. Ünlü şarkıcı Alişan'ın, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ın mezarını her gün ziyaret ettiği öğrenildi.

Şarkıcı Alişan ın babası kimdir?

Mehmet Tektaş Alişan/Babalar

Alişan annesi kimdir?

Suzan Tektaş Alişan/Anneleri

Şarkıcı Alişan kaç kardeşler?

Selçuk Tektaş Alişan/Kardeşleri

Berdan Mardini nereli kürt mü?

tarihinde Diyarbakır'da dünyaya gelen Berdan Mardini, babasının devlet memuru olması nedeniyle çocukluğunu farklı şehirlerde geçirdi. Ailesi aslen Mardinlidir.

Berdan Mardini Kimdir?

Anne ve babası Mardin'inYaylabaşı köyünden olan Mardini, 'deDiyarbakır'da doğdu. Yedi kardeş'in 6. sı olan olan Mardini'nin babası T.Z.D. Kurumunda çalışan bir devlet memuruydu. Babasının mesleği nedeniyle eğitimini değişik illerde sürdürmek zorunda kaldı.